Новини про зірок
Подобається

«Звільнення зі скандалом і…»: Куди поділась і чим займається зараз відома ведуча «1+1» Людмила Добровольська

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Звільнення зі скандалом і…»: Куди поділась і чим займається зараз відома ведуча «1+1» Людмила Добровольська

Людмила Добровольська, відома ведуча, проте після звільнення зі скандалом з телеканалу 1+1, зникла з екранів телевізорів, передає Корупція.Стар

Куди ж ділася спокуслива блондинка? Для початку потрібно розібратись з біографією. Людмила народилась в Одесі, де на відмінно закінчила школу, а опісля навчалась на філологічному факультеті в популярному університеті м. І. І. Мечникова. Перший досвід роботи у виданні "Юг".

Вперше телеглядачі змогли з нею познайомитись завдяки ефіру у 1993 році в одеській муніципальній ТРК "АРТ", і хоча на той момент це не принесло їй всеукраїнської популярності, Добровольська змогла стала першокласним редактором, журналістом, випусковим редактором та ведучою, як то кажуть, набила руку — авторська програма "Силует".

Вже у 1998 році, вся Україна побачила нову ведучу — Людмилу Доброволську, яка працює на денних випусках новин. А у 1999 році — стає ведучою першочергового випуску новин. Її любили, її поважали, але часи змінюються і все хороше, коли небудь також закінчується, як і робота на плюсах. Людмила попадає під скорочення і відповідно звільнення, проте як і більшість її колег, таких як Безулик, Терещенко, через суд намагалися протестувати, але проти такої великої медіа компанії шансів доволі й доволі мало.

Після цього робота на ЗІК, проте і там довго не затрималась, зазначивши, що її погляди дещо відрізняються на редакційну політику, хоча колектив і команда дуже успішні.

Чим тепер займається журналістка? Згідно з її статусу фейсбук, вона проектний директор на телеканалі " Україна", почавши там працювати ведучою. У своїй соціальній мережі Добровольська коментує різноманітні ситуації та озвучує свої думки.

Але найуспішніший і найулюбленіший проект – донька Марина, інформація про чоловіка відсутня, як і будь які сімейні фото журналістки.

 

Популярне: Скандальний телеведучий і невгамовний ловелас: Куди пропав і з ким в черговий раз крутить романи Савік Шустер