Новини про зірок
Подобається

Його краса зводить усіх з розуму! Стало відомо, хто такий насправді чоловік Соломії Вітвіцької, неочікуваний поворот

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Його краса зводить усіх з розуму! Стало відомо, хто такий насправді чоловік Соломії Вітвіцької, неочікуваний поворот

Ведуча програми ТСН, журналіст, куратор проекту "Переможці", просто красива жінка і любляча дружина Соломія Вітвіцька дала відверте інтерв'ю, передає Корупція.Стар

Популярне: Не очікували? Донька Ольги Сумської вразила знімком в ліжку

Чоловік Соломії  — режисер та кліпмейкер Влад Кочатков.

Журналісти розпитали у Соломії, як змінилося її життя після весілля.

Вітвіцька розділяє своє життя – до зустрічі з Владом та після зустрічі з Владом. Для неї це такий більш яскравий та емоційний розділ. Оскільки вона зустріла людину, з якою через рік після зустрічі одружилася і збирається зістарітися.

Для неї приємний той момент, що для чоловіка весілля не було таким важко ухвальним рішенням. Вони його дуже спонтанно ухвалили. Влад освідчився буквально через декілька місяців після того, як пара почала зустрічатися. 

Було, звичайно, багато різних кумедних моментів. Коли Соломія тільки виклала у соцмережу фото букету з  інтригуючим написом, що погодилася на пропозицію стати дружиною, їй було смішно спостерігати за реакцією друзів. Вони з Владом не афішували стосунки, а їхні знайомі, які не знали, що пара зустрічається, що це він її наречений, довго думали, що це зірка, олігарх, мажор, модель, яку ведуча найняла. Такі були різні версії.

Друзі Влада, коли стало зрозуміло, що вони разом, обговорювали такий різкий поворот в його житті. Ніхто навіть не міг такого уявити, що він звичайний хлопець, а не якийсь багатій чи син відомого чиновника.

Ведуча немов "переключилася" на нову програму світосприйняття. Ну тобто відбулися перетворення — з такої вольової, незалежної, суверенної вона стала покірною, терпимою, лояльною. Соломія не робить багатьох речей, якими до цього займалася. Навіть у магазин не може сходити сама. 

У пари немає традицій. Взагалі Влад поза якимись традиціями. Під час першого родинного інтерв'ю він розповідав, що не любить дати, святкування. Що треба просто завжди знаходити час і вітати дружину.