Новини про зірок
Подобається

«Я прийшла сюди, щоби…»: Ірина Федишин зізналася що спонукало прийти на «Голос країни»

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я прийшла сюди, щоби…»: Ірина Федишин зізналася що спонукало прийти на «Голос країни»

Учора, 11 лютого, вийшов третій ефір Голосу країни. Талановиті вокалісти з різних куточків України та інших країн прийшли спробувати свої сили, передає Корупція.Стар

Несподіванкою для тренерів шоу став виступ популярної співачки зі Львова Ірини Федишин, яка виконала пісню Малесенькі долоньки.

«Я обрала авторську пісню Малесенькі долоньки. Вона для мене дуже особлива, тим більше, що одним зі стимулів прийти на Голос країни були мої маленькі сини. Вони дивляться це шоу й говорили: «Мамо, ми хочемо тебе там бачити!». Хотіла нести зі сцени тепло, світло, ніжність, позитивні емоції, а також наголосити, що діти в нашому житті – найбільша цінність і найкраща інвестиція в майбутнє. Тому бажаю всім молодим сім’ям не боятися народжувати», – пояснила Ірина Федишин.

Ірина не приховує, що на сцені Голосу хвилювалася як ніколи – попри те, що вже має досвід виступів на великій сцені та випустила 4 альбоми.

«Психологічно було дуже складно, адже за спиною – багато непростих живих концертів, двогодинні сольні програми, велика кількість глядачів. Однак не мала такого адреналіну й хвилювання, яке пережила сьогодні», – поділилася співачка.

Популярне: Ви пам'ятаєте Таню з серіалу "Універ"? Тільки погляньте з ким зараз живе актриса Валентина Рубцова

Федишин таки змогла опанувати хвилювання та розвернула до себе усі чотири крісла. Невдовзі глядачі 1+1 побачать її у складі команди Джамали під час «вокальних боїв».

«Важко було обирати тренера. Я перед тим не подумала про це. Думала, що подивлюся по ситуації, може, взагалі ніхто не обернеться. Не хотіла себе наперед тішити. Коли обернулися всі червоні крісла, було складно зорієнтуватися, до кого піти, щоб мені було і комфортно, і щоб могла по-новому розкритися. Я прийшла на це шоу, щоби чомусь навчитися. Завжди є куди рости. Тож, зібравшися думками, вирішила піти до Джамали».

Нагадаємо, що восьмий сезон Голосу країни зібрав рекордну кількість зіркових учасників. Наступної неділі на його сцену вийде знаний комік та учасник Танців з зірками Юрій Ткач.