Новини про зірок
Подобається

Скандальний телеведучий і невгамовний ловелас: Куди пропав і з ким в черговий раз крутить романи Савік Шустер

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Скандальний телеведучий і невгамовний ловелас: Куди пропав і з ким в черговий раз крутить романи Савік Шустер

Савік Шустер запам'ятався українському глядачеві своєю скандальною політичною передачею "Шустер Live". Щотижня мільйони глядачів спостерігали за перипетіями чиновників і депутатів. Редакція Корупція.Стар з'ясувала, куди пропав улюбленець телеглядачів і як склалася його особисте життя.

Савік народився в 1952 році у Вільнюсі. Хлопцеві пощастило з родиною, адже батько Михайло був досить відомим гравцем в клубі «Спартак», а з народженням молодшого Шустера завершив кар'єру і став тренером. Фінансовий стан сім'ї дозволив Савіку вступити в Вільнюський університет на факультет медицини. У 1971 вся родина емігрувала до Канади, де хлопець остаточно здобув вищу освіту.

Але вже через два роки після отримання диплома, Шустер вирішує зайнятися журналістикою. Він відправляється в Афганістан, висвітлюючи військові події. Потім був Ліван, Палестина, Ізраїль, Нікарагуа. Завдяки такому величезному досвіду Савік став поліглотом вивчивши більше 7 мов.

Популярне: Щоб всі так жили! Ольга Фреймут показала неймовірне фото з відпочинку

Кар'єру в країнах СНД Шустер починав з Росії, ще в 1988 році співпрацюючи з всесвітньо відомою радіостанцією «Свобода». На телеекранах хлопець почав з'являтися в спортивних передачах, спочатку в ролі коментатора, а потім вже і автора і ведучого ток-шоу. Одним із зоряних стало ток-шоу «Третій тайм» на телеканалі «НТВ».

Савіка з кожним роком роботи все більше приваблювала політика, і він вирішує спробувати щастя в Україні, підробляючи на телеканалах ICTV, Інтер. У 2008 році виходить його знаменита програма «Шустер live» на телеканалі "Україна", а потім на «Першому національному». Після неймовірних рейтингів, ведучого переманив до себе «Інтер».

Шустер створює власний канал "3S.tv", але стати популярним він так і не встиг. У 2016 році проти Савіка та його команди порушили кримінальну справу, за не сплату податків. І навіть заборонили працювати в Україні.

Я не очікував обману від Петра Порошенка. Думав, що він реально європейська людина. Він виступав як європейська людина, я йому вірив, ми все йому вірили … У нього абсолютно сталінське розуміння, тільки з офшорами, «хто проти мене – той проти нас» … Він виявився людиною взагалі не європейською

Заборона в подальшому було знята Київським Апеляційним адміністративним судом, але через тиск телеканал припинив своє існування. 1 березня 2017 він остаточно закрився, позбавивши українського глядача популярного ток-шоу і харизматичного ведучого.

Навколо особистого життя Савіка вирували скандали. Від першого шлюбу з італійкою у ведучого залишилося двоє дітей, син народився в 1987 році працює в Лондоні фінансистом, а 28 річна дочка вже стала досить успішним модельєром у Флоренції. Про саму жінку Шустер згадувати не любить.

Другою пасією зоряного ведучого стала стиліст і продюсер Ольга Невська, яка разом з Савіком працювала над його «Студією». Роман тривав цілих 10 років, і Шустер навіть планував зробити дівчині пропозицію. Але роман зруйнувала молоденька конкурентка.

"Я цю людину дуже любила. Я після того, як змушена була піти з продакшну, чотири місяці просто пролежала, не встаючи. Ми не попрощалися. Людина написала мені на e-mail лист про те, що він не бажає більше, щоб я працювала з ним і хоче, щоб я написала заяву про звільнення. Я це зробила. з тих пір ми жодного разу не спілкувалися ", – розповідала Невська.

У 2012 році Шустер закрутив роман з дівчиною Оленою, яка була молодша за нього на 32 роки. У мережі стали все частіше з'являтися їх фотографії з спільного відпочинку і парі довелося визнати свій таємний роман.

Про те чи залишилися вони разом невідомо досі, але є підозри, що невгамовний коханець знайшов собі чергову супутницю життя. Кілька разів його бачили в суспільстві загадкової красивої брюнетки. Як з'ясувала наша редакція дівчину звуть Надією, вона живе в Італії і знайома з Савіком більше 20 років.

Зараз Савік працює над книгою, яка за його обіцянкою стане справжнім скандалом. Приблизну дату публікації він не розголошує, боїться провокацій.