Новини про зірок
Подобається

«Руйнівник міфів і чудовий батько трьох синів»: Який він в реальному житті актор, Андрій Дебрін

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Руйнівник міфів і чудовий батько трьох синів»: Який він в реальному житті актор, Андрій Дебрін

Цього харизматичного чоловіка ви точно бачили на своїх телеекранах. Він — головний руйнівник міфів на українському телебаченні. 

Андрій Дебрін – актор, за яким закріпилось амплуа детектива, борця з містикою. Однак проект «Реальна містика» не єдиний в його кар’єрі. 

Першу роль Дебрін отримав через рік після закінчення театрального вишу – у 1997. Це був славнозвісний серіал під назвою «Слідство», він і став хорошим стартом в творчій біографії актора. Загалом, від початку роботи у цій сфері, Андрій Дебрін встиг «засвітитися» близько у 50 різноманітних проектах. Окрім кіно і серіалів, він також певний час працював телеведучим на деяких українських телеканалах.

Ролі, які пропонують Андрію, досить невеликі, до того ж, його герої переважно негативні. Спочатку його це непокоїло і навіть ображало, та він зумів це перерости і вирішив, що краще розвиватися у тому, що виходить добре, аніж силкуватися зробити неможливе.

Як не крути, але найуспішнішим в кар’єрі Андрія став проект «Реальна містика», за яким його і знає більшість.                                                                

Попри те, що на екрані Андрій скептично ставиться до будь-яких містичних ситуацій і постійно шукає їм раціональне пояснення, у житті йому все ж довелось зустрітись з потойбічними силами. 

Популярне: "Для нього це буде сюрприз": Українська телеведуча покаже дітей Олега Винника

Сталося це ще коли актор був малим 14-річним хлопчиськом. Дебрін залишився вдома наодинці і раптом відчув чиюсь присутність поруч. Ту істоту Андрій визначив для себе як «барабашку» і стверджує, що він і досі з ним – де б він не жив і скільки б не переїжджав. Та, нічого поганого ні актору, ні його близьким «барабашка» не заподіяла, тож це створіння вважають добрим.

У «Реальній містиці» герой Андрія має не лише те саме ім’я, а й таку ж сім'ю.                     

Дружину Дебріна звуть Олеся, вони щасливі в шлюбі: виховують трьох синів та живуть у злагоді. Через постійну зайнятість, у Андрія залишається дуже мало часу на рідних, навіть у відпустку родина  змушена їздити без батька. Та коли у щільному графіку з’являється хоч трохи вільного часу – Дебрін проводить його з близькими.