Новини про зірок
Подобається

Не втримався і припав до грудей: Тільки подивіться, що Зеленський виробляв прямо на сцені

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Не втримався і припав до грудей: Тільки подивіться, що Зеленський виробляв прямо на сцені

28-річна Надія Щербань викликала фурор на сцені "Ліги сміху". Скоро на "1+1" стартує четвертий сезон гумористичного проекту: зйомки гала-концерту пройшли в Одесі тиждень тому, передає Корупція.Стар

Так ось — Надія Щербань, володарка пишного бюста в нашій країні, стала новенької учасницею в команді "Вінницькі". Її рекорд — 11-й розмір грудей — зафіксовано в Книзі рекордів України.

— Мій об'єм грудей — 121 сантиметр, і в 2015 році я отримала титул володарки найбільшого бюста України, — каже Надія.

Популярне: Щоб всі так жили! Ольга Фреймут показала неймовірне фото з відпочинку

За її словами, з командою "Вінницькі" вона знайома вже кілька років, але увійти в акторський склад їй запропонували недавно. Мабуть, після вдалого досвіду в попередньому сезоні, коли Надю запросили взяти участь в одній мініатюрі. Номер з її участю під назвою "Очі дівочі" на офіційному Youtube-каналі "Ліги сміху" подивилося більше 1,5 мільйонів користувачів.

Навіть ведучий "Ліги сміху" Володимир Зеленський тоді сам не втримався і припав до пишних достоїнств Наді прямо на сцені.

— Після того ефіру з Володимиром Зеленським ми не спілкувалися. Я взагалі ніколи не думала, що буду стояти з цією людиною разом на одній сцені. Звичайно, це приємний і незабутній досвід. А взагалі я спокійно ставлюся до того, що жартують про мої груди, — каже Щербань.

Дівчина працює у Вінниці майстром манікюру і зізнається, що її серце на даний момент вільно.

— Чоловіки не часто зі мною знайомляться, мені здається, вони бояться до мене підходити. А взагалі я люблю високих чоловіків, з темним волоссям. Головне — щоб людина мене любила, а його матеріальне становище для мене не так важливо, гроші можна і разом заробити, — каже пишногруда красуня.