Зіркові скандали
Подобається

Учасниця «Голосу країни» посварила суддів шоу: опубліковано відео

12/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Учасниця «Голосу країни» посварила суддів шоу: опубліковано відео

Ліана Аванесян, яка стала кращим голосом в своєму університеті, прийшла на вокальний проект "Голос країни", щоб стати кращим голосом України. Але дівчина не тільки не змогла пройти далі в шоу, але і посварила членів журі, передає Корупція.Стар


Відео виступу опубліковано на YouTube-каналі проекту.

Нагадаємо, що в цьому році змінилися правила. Вокаліст, який не зміг своїм співом розгорнути жодного тренерське крісло, змушений покинути сцену відразу ж, без спілкування з суддями.

Ліана виконала на "сліпих прослуховуваннях" пісню Тіни Кароль "Дика вода". Але її виступ не сподобалося журі і вони не повернулися. Тоді дівчина вирішила порушити правила і підійти до тренерів, чим викликала гнів у Сергія Бабкіна. Суддя зазначив, що правила для всіх учасників однакові і попросив вокалістку покинути сцену. А Тіна Кароль в цей час із задоволенням спілкувалася з дівчиною, закидаючи її питаннями про себе.


Популярне: "Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

"Я вас проведу, хоч у нас чоловіки не вміють красиво проводжати жінок, і грублять їм. Я вас по-жіночому підтримаю", — сказала Кароль, проводжаючи дівчину за лаштунки.

Повернувшись за своє тренерське крісло, Тіна "накинулася" на колег: "Слухайте, ну ви взагалі, ну як так хамить? У моїй присутності" зась "говорити жінці не можна".