Новини про зірок
Подобається

Сенсаційне зізнання Ірини Білик: Що співачка приховує від чоловіка

12/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Сенсаційне зізнання Ірини Білик: Що співачка приховує від чоловіка

У програмі "Ранок з Україною", яка виходить в ефірі каналу "Україна" по буднях о 6:30 з провідними Лілією Ребрик і Сергієм Зеніним, українська співачка Ірина Білик розповіла, які здібності проявляє її дворічний син Тебріз і що їй доводиться приховувати від власного чоловіка, передає Корупція.Стар


Напередодні Дня закоханих співачка поділилася з глядачами каналу "Україна", що, на її погляд, є справжнім коханням. "Справжня любов – це коли ти не мрієш про іншого чоловіка. Дивишся на свого – і він для тебе найкрасивіший, нехай у нього і є животик, але він твій, – говорить Ірина Білик. – Я не заздрю жінкам, які ще знаходяться в пошуку: це так складно думати "Де ж живе моя половинка?" А моя вже поруч зі мною".

Хоча чоловік співачки не завжди знаходиться поруч фізично, оскільки Аслан Ахмадов працює в іншій країні, вони постійно на зв'язку. Адже плід їхнього кохання – дворічний Тебріз, який живе з Іриною, – кожен день повинен чути татів голос. "Тебріз – дуже енергійний хлопчик, і мені це подобається. Нехай він навіть мою квартиру перетворить на руїни, але це моя дитина", – поділилася Ірина Білик з журналістами "Ранку з Україною" на каналі "Україна".

Виявляється, син співачки проявляє і кулінарні таланти: "Даєш йому котлетку, кашку, а він бере і наливає туди солодкий чай, все перемішує, може ще яблуко додати. На наше запитання: "Що ти робиш?", Він відповідає: "Я знаю що роблю".

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

В ефірі "Ранку з Україною" співачка зробила неймовірне зізнання – коли приїжджає Аслан, їй буває несолодко, адже чоловік забороняє їй вживати сіль, молоко, солодощі. Але найважче Ірині живеться без ковбаски: "Аслан же взагалі цього не їсть. І мені так соромно, коли він приїжджає, я десь ховаюся, шматочок з'їдаю, щоб він не подумав, що я неправильна дружина", – сміючись, розповіла Ірина Білик.

Дивіться інформаційно-розважальну програму "Ранок з Україною" по буднях о 6:30 на каналі "Україна".

Нагадаємо, в лютому стартував всеукраїнський тур Ірини Білик під назвою "Без гриму. Найкраще. Про кохання", спеціальним гостем якого стала українська співачка Ольга Ракицька.