Новини про зірок
Подобається

Хто б впізнав! Маша Єфросиніна показала, як виглядала в 13 років

12/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Хто б впізнав! Маша Єфросиніна показала, як виглядала в 13 років

Телеведуча опублікувала раритетне фото і поділилася думками про виховання доньок, передає Корупція.Стар

Маша Єфросиніна виховує доньку Нану та сина Олександра. Зірка телебачення неодноразово зізнавалась, що у їх вихованні є деякі відмінності.

Днями Єфросиніна опублікувала своє архівне фото. На ньому їй всього 13 років і важко впізнати в цій дівчинці майбутню телезірку.


Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Як зізналась Маша Єфросиніна, вона вважає, що самооцінка жінки багато в чому залежить від того, що про її зовнішність говорила мама. Ведуча пояснила це підписникам на власному досвіді:

Мама не просто повинна, вона зобов'язана говорити своїй дочці про Її красу — тим самим вона бере участь у формуванні Її самооцінки! Цим ні в якому разі не можна дівчинку розпестити — якщо ти любляча мама, ти видаєш потрібні інтонації і вібрації! Все одно знайдуться в школі або ще десь ті, хто наговорить їй гидот або образить зовнішність — все це проходили … Але мама закладає фундамент любові дівчинки до себе, відчуття себе справжньою жінкою! Знаю, що серед моїх підписників є багато підлітків! Так ось подивіться на це фото. Тут мені 13 або 14 років. І якби моя мама щоранку, проводжаючи мене в школу, не говорила мені, що я найкрасивіша дівчинка на світі, то мені, дівчинці з особою хлопчика і зачіскою Олексія Глизіна, в принципі, залишалося піти і втопитися в водах Керченської протоки.

 

На днях у меня случился жаркий спор с одной знакомой, которая утверждала, что мама не должна говорить своей дочери , что та хороша собой, или попросту красива- мол, девочку это только испортит….. Я же сторонница обратной позиции — мама не просто должна, она обязана говорить своей дочери о Ее красоте- тем самым она участвует в формировании Ее самооценки ! Этим ни в коем случае нельзя девочку избаловать — если ты любящая мама, ты издаёшь нужные интонации и вибрации! Все равно найдутся в школе или ещё где-то те, кто наговорит ей гадостей или оскорбит внешность — все это проходили ….Но мама закладывает фундамент любви девочки к себе, ощущения себя настоящей женщиной! Знаю, что среди моих подписчиков есть много подростков! Так вот посмотрите на это фото. Тут мне 13 или 14лет . И если бы моя мама каждое утро , провожая меня в школу , не говорила мне , что я самая красивая девочка на свете , то мне, девочке с лицом мальчика и причёской Алексея Глызина, в принципе, оставалось пойти и утопиться в водах Керченского пролива:) #хвалитедетей #слушайтемам

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)