Новини про зірок
Подобається

«Вона звикла мене бачити в оголеному вигляді»: Віталій Козловський розповів про жінку з якою працює

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона звикла мене бачити в оголеному вигляді»: Віталій Козловський розповів про жінку з якою працює

Український співак прокоментував відверте фото на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно український співак Віталій Козловський повернувся з відпочинку з Тайланду, йдеться у "Світському житті", передає Корупція.Стар


Артист продовжує ділитися на свій сторінці в Instagram знімками з відпустки. Один із них був навіть досить відвертим. На фото Віталій позує повністю оголеним, прикривши інтимне місце рушником. Також на знімку видно ноги незнайомки, яка і зробила це фото.


Козловський не приховує, що це була його менеджер. Саме вона поїхала з ним на відпочинок.

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

На питання Катерини Осадчої, навіщо Віталію на відпочинку менеджер, він відповів: "Окрім того, що вона мій менеджер, ми з нею дуже хороші друзі".

Також співак прокоментував провокаційне фото, зроблене його менеджером.

"Вона ставиться до мене, як менеджер до підопічного. І вона, напевно, настільки звикла мене бачити в оголеному вигляді під час того, коли я перевдягаюся перед концертом, після концерту, тому вона на це все не реагує. І під час того, коли я просто ходив по номеру голим прикриваючись, вона вирішила мене сфотографувати", — зауважив співак.


Нагадаємо, восени минулого року екс-наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай покинула його перед весіллям. А вже в жовтні оголений артист із сердечком на геніталіях оголосив про пошуки нареченої.

«Я открыт перед тобой, наизнанку всей душой, в своей внезапной наготе…» ???? P.S. Тайланд славится своей красивой природой, вкусной кухней, трансвеститами и пикантными развлечениями! Сегодня иду на Bangla road — улицу разврата и тусовок. Следите помимо постов и за моими сториз! Ибо там буду выкладывать много всего интересного ?? #засталинагорячем #счастливыетрусовненадевают #ойчтосегоднябудет?

Публикация от ♣️Vitaliy Kozlovskiy♣️ (@vkozlovskiy)