Новини про зірок
Подобається

Ви пам’ятаєте Таню з серіалу «Універ»? Тільки погляньте з ким зараз живе актриса Валентина Рубцова

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Ви пам’ятаєте Таню з серіалу «Універ»? Тільки погляньте з ким зараз живе актриса Валентина Рубцова

Стати актрисою було найбільшою дитячою мрією Валентини Рубцової. Вже в трирічному віці разом з подружкою давала концерти у дворі. Послухати дівчинку збиралися сусіди з усього подвір'я, а часто і люди з довколишніх будинків, передає Корупція.Стар


Спортивна гімнастика була ще одним серйозним дитячим захопленням майбутньої актриси. Рубцова навіть виконала норму кандидата в майстри спорту зі спортивної гімнастики.

Та її долю вирішив один щасливий випадок. Якось студентка Рубцова прочитала оголошення на стенді в гуртожитку, що продюсерський центр Ігоря Матвієнко набирає дівчат в жіночий колектив. Валентина не хотіла йти на кастинг, але її вмовила подруга скласти їй компанію. Не розраховуючи на успіх, Рубцова поводилася на кастингу розкуто — співала і розповідала про себе, а потім пішла і забула про перегляд. 

Через місяць їй повідомили, що вона зарахована до групи «Дівчатка». Матвієнко поставився до співачки з повагою і розумінням. Коли Валентині знову знадобилися гроші на оплату навчання, пообіцяв допомогти з переведенням на бюджетне відділення ГІСІСа. Тільки треба було виконати одну умову — здати спеціальність на відмінно.

П'ять років в групі «Дівчата» виявилися щасливими для Валентини. На спільних гастролях з «Любе» і «Іванушками» її так дбайливо опікали, що, як згадує актриса, їй здавалося, що такого не може бути. Коли група «Дівчата» розпалася, Рубцовій знову пощастило з оголошенням — проходив кастинг акторів на мюзикл «12 стільців». Валентина пройшла проби і цілий рік грала в мюзиклі. Потім був легендарний мюзикл "Кішки", в якому Рубцова пропрацювала два роки.

Валентина Рубцова вегетаріанка, веде здоровий спосіб життя: займається йогою і відвідує фітнес-клуб. Багато глядачів просто не вірять, що актрисі набагато більше років, ніж її героїні Тані Архиповій, з серіалу "Універ".

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Дуже не любить актриса розмов про своє особисте життя. З майбутнім чоловіком Валентину також звів щасливий випадок. Рубцову, солістку групи «Дівчатка» запросили на прем'єру фільму «З пекла». На відміну від всіх запрошених представниць прекрасної статі, які поодягались як королеви, Валентина прийшла на перегляд в спортивному одязі. Це вразило бізнесмена Артура Мартиросяна. Його друг, «рудий Іванушка», познайомив Артура з Рубцовою. У пари закрутився роман, який згодом переріс в шлюб, але чекати весілля довелося довго. Пара більше 8 років перевіряла свої почуття і тільки в 2009 році офіційно оформила свої стосунки. У 2011 році у Артура і Валі народилася дочка Софія. Обранець акторки старший за свою дружину на 10 років. 

Ділячись планами на майбутнє, актриса сміючись заявляє, що мріє мати будиночок в горах, в Сочі, квартиру в Москві, дачу в Підмосков'ї з затишним двориком, де бігали б її діти — чоловік п'ять, як мінімум!