Новини про зірок
Подобається

У колі рідних і колег: Зірки «Кварталу 95» привітали Артема Гагаріна з Днем народження

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
У колі рідних і колег: Зірки «Кварталу 95» привітали Артема Гагаріна з Днем народження

Шоумен і телеведучий днями відзначив 33-річчя. Місцем святкування Артем вибрав один з ресторанів Миколи Тищенка. Вечірка під кодовою назвою "Black & Gold" зібрала представників українського шоу-бізнесу і близьких друзів винуватця торжества, передає Корупція.Стар


Знаковий для себе день Артем Гагарін провів з тими, з ким уже багато років пліч-о-пліч працює в рамках «Кварталу 95». Серед гостей іменинника був Олександр Пікалов та Валерій Жидков з подружжям. Також привітати Артема прийшли його колеги — телеведучі Анатолій Анатоліч і Олександр Скічко, з якими вже багато років Гагарін дружить сім'ями. Крім того, на торжестві був ресторатор Максим Радуцький і телеведучий Денис Христов, разом з ним Артем Гагарін колись починав свою кар'єру в рідному місті Кривий Ріг.


На дні народження також були присутні і найближчі люди для Артема Гагаріна — його діти, дочка Поліна і син Мітя.

«Дуже приємно отримати стільки привітань в цей день! Поздоровлення приходили з кожної точки України, і навіть з Австралії, Таїланду та інших віддалених країн світу, де живуть мої хороші друзі », — поділився Артем Гагарін.

Популярне: "Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення


Близькі друзі, знаючи про напружений графік Артема Гагаріна, подарували йому можливість чотириденного відпочинку з дружиною Іриною — путівку в Амстердам.

Саме свято Артем Гагарін вирішив відзначити в спокійній атмосфері, так як по роботі йому вистачає гучних і бурхливих вечірок, адже він є не тільки провідним заходів, але і власником івент-агентства GB Event by Kvartal 95, тому його складно чимось здивувати.