Новини про зірок
Подобається

«Помітно справжній вік»: Шанувальники розкритикували дивне чорне плаття Лободи

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Помітно справжній вік»: Шанувальники розкритикували дивне чорне плаття Лободи

Світлана Лобода на своїй сторінці в Instagram показала незвичайний образ. Вона одягла на себе чорну сукню, яка нагадуэ весільне, передає Корупція.Стар

Шанувальники в коментарях до запису масово стали стверджувати, що Лободі не йде даний варіант одягу. «Відразу видно в чорному справжній вік», — написав один з шанувальників Лободи. Він також акцентував увагу на тому, що в такому вбранні Лобода нагадує «чорну вдову». Відповідний наряд Лобода має намір надіти на один зі своїх концертів. Але шанувальники стали відмовляти співачку від такого способу. Справа в тому, що такий похмурий вигляд не підходить ні під одну з пісень відомої виконавиці.

Популярне: "Завжди знає, що робити": Стала відома правда про те, хто такий насправді Вадим Абрамов і чому він покинув програму "Ревізор"


«Якщо хочеш одягати таке, то на весілля, але не до нас на концерти», — написав один з передплатників. Мало хто заступився за вибір Лободи, причому одноголосно користувачі Instagram писали про те, що не варто так експериментувати над своєю зовнішністю.