Новини про зірок
Подобається

«Невже вам подобається жити в ла…ні»: Жорстка відповідь Віри Брежнєвої здивувала навіть її фанатів

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Невже вам подобається жити в ла…ні»: Жорстка відповідь Віри Брежнєвої здивувала навіть її фанатів

У відомих особистостей дуже багато недоброзичливців і заздрісників, які постійно дають про себе знати колючими коментарями під фото, неконструктивною критикою і образливими висловлюваннями на адресу зірок. Не оминула ця проблема стороною і українську співачку Віру Брежнєву, передає Корупція.Стар

В описі під фото актриса висловилася про цю проблему, яка все більше загострюється в сучасному світі.

Віра закликала людей прокинутися і схаменутися, адже цими словами вони вносять негатив в свій світ і своє життя, роблячи їх тільки гірше. В кінці висловлювання співачка підсумувала, що добро творити важче.

Популярне: "Завжди знає, що робити": Стала відома правда про те, хто такий насправді Вадим Абрамов і чому він покинув програму "Ревізор"

Що з вами. Скільки ж негативу ви виливаєте. Скільки гидот пишете в інтернеті всім підряд. Без розбору. Схаменіться. Прокиньтеся. Адже ви формуєте цими словами своє життя. Свій світ. Таким він і стає. Невже вам подобається жити в ла…ні. Невже ви думаєте, що написання негативного коментаря робить вас вище, а ваше життя краще? Ви тільки доказивате свою суть. Свій рівень. Свою межу. "А судді хто? .."
Добро творити важче. Істина.