Новини про зірок
Подобається

«Кіно для дорослих»: Сергій Лазарєв зганьбив Леру Кудрявцеву на всю країну

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кіно для дорослих»: Сергій Лазарєв зганьбив Леру Кудрявцеву на всю країну

Лера Кудрявцева та Сергій Лазарєв після розставання залишилися хорошими друзями, передає Корупція.Стар

Спільна робота вже давно не створює для них незручностей: вони завжди знаходять привід посміятися один над одним. Днями екс-кохані разом вели «Пісню року» в Дюссельдорфі.

За лаштунками, в перервах між виходами на сцену, вони багато жартували один над одним, а свої «приколи» транслювали в соцмережах.

Так, наприклад, Лазарев на величезну аудиторію своїх шанувальників (більше двох мільйонів чоловік) видав шкідливу звичку Кудрявцевої. Співак зняв, як Лера, сховавшись в гримерці … гризе нігті. Причому, відео було постановочним, знятим нишком. Шанувальники здивувалися тому, що доглянута «лялька-барбі», як ще називають Кудрявцеву, захоплюється таким негігієнічним заняттям.

Популярне: "Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

«Фу, як це неприємно!», «Вона ж публічна людина», «Як маленька», — коментують користувачі. Лера зізнається, що гризе нігті, коли сильно нервує. А нервує вона перед кожним відповідальним виходом на сцену.

До речі, в іншому відео Сергій відпустив іншу жарт про Кудрявцеву. Почувши, як Лера хвалиться знаннями в німецькій мові, він припустив, що вона вивчала мову під час зйомок в «кіно для дорослих».