Новини про зірок
Подобається

Безмежна любов фанатів: Шанувальник Ірини Білик здивував зірку, зробивши…

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Безмежна любов фанатів: Шанувальник Ірини Білик здивував зірку, зробивши…

Любов фанатів буває настільки безмежною, що часом вони навіть набивають зображення своїх кумирів на тілі. Так зробив один з прихильників Ірини Білик, передає Корупція.Стар


Всеукраїнський тур Ірини Білик «Без гриму. Найкраще. Про любов »в самому розпалі. Вже пролетів п'ять міст, і в кожному на концерт співачки прийшов повний зал. Суми, Конотоп, Полтава, Харків та Миколаїв — в кожному місті доводилося доставляти додаткові місця, через те, що охочий побачити нове шоу було більше, ніж місць у залі. Шанувальники Ірини невпинно підспівували всім пісням і реагували бурхливими оваціями на кожну мова співачки. Улюблені пісні глядачі підхоплювали буквально з перших нот, а в фіналі концерту довго не відпускали співачку, аплодуючи стоячи.

«Я готувала цю програму 20 років. Звичайно, я очікувала, що у людей буде великий інтерес, адже мене постійно просили в інтернеті виконувати ці пісні в своїх концертах, але я навіть не думала, наскільки величезним буде успіх! Люди знімають шматочки моїх концертів, викладають в інтернет. Таким чином, не тільки в Україні мої шанувальники можуть бачити, як якісно грають музиканти, як з душею я співаю. Якщо до кінця туру буде такий ажіотаж на цю програму, то восени ми обов'язково зробимо продовження туру «Без гриму. Найкраще. Про кохання"! — розповіла Ірина Білик.


На один з концертів Ірини Білик прийшов зі своєю сім'єю той самий шанувальник, у якого на руці татуювання із зображенням співачки. До слова, малюнків вже стало кілька — обидві руки прикрашають портрети Ірини.

Популярне: "Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Попереду ще багато міст з остаточними концертами туру в Києві, і Ірина Білик обіцяє, що буде вражати своїх шанувальників ще більше.