Новини про зірок
Подобається

«Закохався з першого погляду»: Хто ця красуня, яка завоювала серце Володимира Остапчука

10/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Закохався з першого погляду»: Хто ця красуня, яка завоювала серце Володимира Остапчука

Мудра, красива, чарівна — саме так відгукується про свою кохану один з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні Володимир Остапчук. Хто ця чудова дівчина і як склалося життя шоумена за кадром розбиралася редакція Корупція.Стар

Володимир народився в 1984 році в Умані. Талант ведучого у нього проявлявся з самого дитинства. Батьки розповідали, що на всякі свята хлопчик любив влаштовувати і проводити різні конкурси та заходи. У школі він ще більше вжився в цю роль. Хлопець отримав філологічну освіту і в 2009 році переїхав жити до Києва.

Величезною сходинкою на його творчому шляху стала школа дикторів на телеканалі СТБ, в яку він записався після закінчення університету. Отримавши необхідні професійні навички, він став ведучим на Першому автомобільному телеканалі. Після цього хлопця помітили, і почали запрошувати на роботу в відомі телевізійні шоу. Найважливішою на сьогодні стала роль ведучого на «Євробаченні-2017». Після цього хлопця просто завалили любовними листами та подарунками шанувальниці. Але все марно, адже його серце вже давно зайняте.

Зі своєю супутницею життя Остапчук познайомився ще в Уманському державному педагогічному університеті. Володимир тоді був на другому курсі, а дівчина поступила на перший. Так, що відносини у пари почали складатися ще в 2002 році. Остапчук розповідає, що це було кохання з першого погляду і хлопець вирішив, що саме з Оленою він хоче провести все своє життя. У 2007 закохані побралися 24 серпня, на День незалежності України. У минулому році подружжя відзначило 10-річчя свого шлюбу. Володимир розповідає, що їхня сім'я по-справжньому щаслива, тому що не дивлячись на постійні затримки на роботі, відрядження його дружина ставиться до його роботі з розумінням.

Популярне: А животик який! Розповніла Марія Яремчук показала пишні форми в облягаючій сукні

Скажу так — в наш час перші 20 років для шлюбу найкритичніші, потім буде легше, так що ми майже молодята (посміхається). А якщо чесно, все сім'ї в чомусь схожі: все проходять через критичні моменти, сварки і слова, про які шкодуєш. На компроміси частіше йде моя дружина, не те щоб я впертий, я недалекоглядний, а моя Лена дуже мудра жінка.

У 2013 році сім'я ведучого поповнилася, дружина подарувала йому доньку Емілію. Остапчук до народження дитини поставився дуже серйозно, навіть відвідував з дружиною курси майбутніх батьків. Весь свій вільний час він проводив у лікарні з Оленою. Але тепер щасливий татусь із задоволенням няньчиться зі своєю маленькою красунею.

У мене є знайомі, у яких сини. Так ось вони з ними більш суворі. А з дівчатками — все по-іншому. Дочки — вони ж принцеси. Коли дочка прийде, обійме мене, то все — я розтанув і не можу їй відмовити ні в яких проханнях. Я — не суворий тато, але образливий.

Зараз Володимир ведучий передачі «Інспектор. Міста» на телеканалі «1 + 1».