Новини про зірок
Подобається

Стало відомо з ким зустрічається переможець шоу «Супермодель по-українськи». Оце красуня!

09/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Стало відомо з ким зустрічається переможець шоу «Супермодель по-українськи». Оце красуня!

Самвел Туманян зустрічається з «Міс Україна-2015» Христиною Столокой. Принаймні, саме так вважають підписники хлопця, передає Корупція.Стар

Після того, як Самвел Туманян став першим хлопцем-переможцем в шоу «Топ-модель по-українськи», інтерес преси та публіки до нього значно збільшився. Тепер прихильницям хлопця цікаво буквально все: його хобі, робота, відпочинок, родина, і, звичайно ж, особисте життя. І тепер у шанувальників хлопця є привід думати, що він не самотній і зустрічається з «Міс Україна-2015» Христиною Столокой.

Так, молодих людей разом виділили на одному з недавніх показів в рамках UFW FW 18-19. Пізніше Самвел опублікував фото з заходу, а через час схожий кадр з'явився і на сторінці Христини.


Однак на цьому збіги не закінчилися. Так, уважно переглянувши сторінки Самвела і Христини, шанувальники помітили, що в один час молоді люди відпочивали на гірськолижному курорті в Буковелі. Обидвоє активно публікували фотографії з засніжених гір, правда, загальних знімків на сторінках моделей не знайшлося.

«Вчора я вирішив почав катати і качати свій скіл на зимовому курорті в Буковель. Для тих, хто не знає, то я повний нуль в цьому) Ну, нічого, ми не шукаємо легких шляхів! Почав я зі сноуборду? — це була повна жесть) 5 разів впав і більше не піднімався на гору. Сьогодні я взяв лижі і став як на рідні. Відразу з'їхав — навчився всьому сам. Так що лижі — набагато легше і безпечніше! »- ділився своїми враженнями хлопець.

Розповіла про відпочинок в горах і Христина:

«Пробувала стати на сноуборд — не вийшло. Після першого падіння вирішила не ризикувати. Але ставши на лижі, все було набагато простіше і урааааа хоч покаталася! »- написала дівчина, додавши геолокацію Буковеля.


Після цього у передплатників молодих людей не виникло сумнівів, що вони все ж разом.

Популярне: Дочка Ольги Фреймут заінтригувала шанувальників знімком з молодим хлопцем

До слова, даючи відверте інтерв'ю Viva.ua після перемоги в реаліті, Самвел зазначив, що поки у нього немає часу на особисте життя і відносинами він жертвує заради кар'єри моделі.

«Що стосується серйозних стосунків — це складне питання. Я багато думав про це, але розумію, що модельний світ — це постійні роз'їзди, і такий спосіб життя зрозуміє, швидше за все, тільки дівчина-модель. А це теж не кращий варіант, тому що вона точно так само буде постійно відлітати кудись. Це буде дуже важко. Тому думати про якісь серйозні стосунки я буду вже після модельної кар'єри. А поки потрібно чимось жертвувати », — розповів тоді Самвел. По всій видимості, погляди хлопця на цей рахунок змінилися.