Новини про зірок
Подобається

«Я хочу бути епізодичною»: Фреймут вперше відкрила правду свого повернення на «Новий канал». Такого ніхто не очікував

08/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я хочу бути епізодичною»: Фреймут вперше відкрила правду свого повернення на «Новий канал». Такого ніхто не очікував

Ольга Фреймут досить неоднозначна постать в українському шоу-бізі. Вона неодноразово відзначалась різкими висловлюваннями і різноманітними провокативними вчинками.

Ольга — відома телеведуча, яка здобула популярність завдяки  "Новому каналу". Кожного ранку вона будила українців у ранковому шоу "Підйом", пізніше разом з Сергієм Притулою намагалась з'ясувати "Хто зверху?" в однойменній програмі. І це вона роз'їжджала Україною в пошуках ідеальних закладів, у яких проводила найретельніші ревізії у програмі "Ревізор".

Популярне: Дівчинка-перчинка! Настя Каменських приголомшила шанувальників відвертими фото в білизні

У 2013 сталось непередбачуване і глядачі були явно приголомшені — Ольга Фреймут покинула "Новий" і отримала роботу на одному з найбільших українських телеканалів "1+1". Перехід Ольги на інший канал супроводжувався різноманітними плітками і домислами. ЗМІ ще довго обговорювали цю подію, а Фреймут змогла непогано стартувати у ролі ведучої "Голосу", а пізніше і отримати авторську програму "Інспектор Фреймут", яка дуже навіть нагадувала "Ревізор".

Здавалось би все чудово — Ольга на "Плюсах", кар'єра йде вгору, в особистому житті теж усе прекрасно — Ольга вийшла заміж і народила 2 дітей.

І тут у 2017 знову приголомшлива новина  — Фреймут повертається на "Новий" і не у "свої" проекти, а постане в новому амплуа — директорки школи панянок в реаліті-шоу "Від пацанки до панянки". Ця новина сколихнула український медіапростір і українці були здивовані таким рішенням Ольги. Знову різні здогадки і плітки. Більшість були впевнені, що це чоловік Фреймут, Володимир Локотко (а як відомо він директор "Нового каналу") посприяв її поверненню. Сама Фреймут пояснила своє рішення тим, що вона і її донька Злата фанати шоу, і стати частиною цього проекту для неї буде честю.

6 лютого цього року перед стартом нового сезону "Пацанок" Фреймут взяла участь у прес-конференції і детальніше розповіла про причини свого повернення на "Новий".

Ольга ще раз нагадала, що була фанаткою проекту "Від пацанки до панянки" і що коли їй подзвонили і запропонували стати директоркою школи "Панянок", вона мало не заклякла від несподіванки.

"Я тоді була вагітна Євдокією, і пам'ятаю, що їхала за кермом і мало в аварію не попала. Я припаркувалась і перепитала: Ви впевнені?, вони відповіли — Так. Ми хочемо".

Розповіла Фреймут і про те як чоловік відреагував на таке рішення як і каналу, так і дружини.

"Йому ця ідея не дуже сподобалась. Він дуже справедливий і не хотів, щоб це йшло через нього. Ну це ж дика ідея змінювати прайтаймові шоу на епізодичну роль. Це була ціла революція. Але мені так захотілось цієї ролі і вона почала в мені жити".

Фреймут додала, що коли Володя прийшов додому він її запитав чи готова вона змінити лідерство на епізодичну роль. Відповідь Ольги була досить простою:

"Фаїна Раневська зробила кар'єру в епізодах. Я хочу бути епізодичною".

І навіть її епізодична роль виявилась для Фреймут успішною. І тепер телеглядачі з нетерпінням чекають нового сезону "Панянок", щоб побачити нових героїнь і  Ольгу Фреймут у ролі директорки.