Новини про зірок
Подобається

«Вони все ще одружені»: Нові подробиці розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі

08/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вони все ще одружені»: Нові подробиці розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі

Півтора роки тому Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом і офіційно все ще залишається його дружиною, оскільки шлюборозлучний процес не завершений. Останнім часом в пресі про нього перестали говорити так, як говорили в перші місяці, але актори поки не поставили крапку в своїх відносинах, передає Корупція.Стар


Як стало відомо журналістам, недавно суддя продовжив дію тимчасової угоди, досягнутої парою в минулому році. Шестеро дітей акторів і раніше живуть з матір’ю і регулярно спілкуються з батьком.

“Бред і Енджі добре справляються. Діти бачаться з батьком, який ними дуже дорожить … Анджеліна стежить за всім і намагається бути супермамою для синів і дочок. Вони з Бредом шукають способи продовжувати жити, щоб всі були щасливі”,- розповів інсайдер.

Популярне: «Поруч з білявим красенем»: Дочка Ольги Фреймут заінтригувала шанувальників знімком з молодим хлопцем

Пітт і Джолі домовилися про нерозголошення подробиць шлюборозлучного процесу, вирішивши шукати вихід зі спірних ситуацій, в тому числі з питання розділу майна, приватно і полюбовно. І продовжують слідувати цьому плану.

“Для Бреда розлучення виявилося важким, але зараз він в порядку і залишається відданим своїй родині”,- заявив інсайдер і додав, що на особистому фронті актора зараз “немає нічого серйозного”.