Новини про зірок
Подобається

«Ідеальний чоловік — це мій сусід»: Леся Нікітюк заінтригувала розмовами про коханого

07/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ідеальний чоловік — це мій сусід»: Леся Нікітюк заінтригувала розмовами про коханого

Нещодавно в Києві відбулася грандіозна подія — ювілейна 10-а церемонія нагородження номінації «Viva! Найкрасивіші 2018 ». Поряд з іншими знаменитостями, червону доріжку церемонії відвідала і відома українська телеведуча Леся Нікітюк, передає Корупція.Стар


Телеведуча найбільш відома за програмою «Орел і Решка», а з недавніх пір вона стала напарницею Сергія Притули на проекті «Хто зверху?». Леся Никитюк — прихильниця всього українського, і підтримує молоді українські бренди.

Перед новорічними святами стало відомо, що в особистому житті телеведучої відбулися серйозні зміни. Леся Нікітюк заручилася зі своїм коханим. Втім, ім'я свого нареченого вона не розкриває. Відомо лише, що її обранцем став сусід, який живе з нею на одному поверсі.


На церемонії «Viva! Найкрасивіші 2018 »ми поцікавилися у телеведучої, кого вона вважає найкрасивішим чоловіком.

«Ідеальний чоловік — це мій сусід. Це класний хлопець. Він ідеальний у всьому », — прокоментувала Леся Нікітюк, заінтригувавши тим, що знову не назвала його ім'я.

Телеведуча зізналася: строгих критеріїв чоловічої краси у неї зовсім немає.

«Знаєте, я вам хочу сказати, у багатьох країнах є різний менталітет, уявлення про чоловіків. Наш (український — ред.) Чоловік славиться тим, що він — господар. Тому наших чоловіків треба цінувати. А щодо краси — напевно, чоловікові, щоб бути красивим, досить поголити бороду, зачесатися і побризкатися духами. Ось і все! », — сказала телеведуча.

Популярне: «Поруч з білявим красенем»: Дочка Ольги Фреймут заінтригувала шанувальників знімком з молодим хлопце


При цьому вона зазначила, що номінація в голосуванні «Viva! Найкрасивіші 2018 »для неї важлива, а ось перемога — не так вже й необхідна.

«Не думаю, що я найкрасивіша. Але для мене важливо, що я потрапила в цю номінацію. Важливо, що увійшла в трійку. І особливо приємне моїй мамі, що в неї гарна дочка », — підбила підсумок Леся Нікітюк.