В неї ідеальний смак у всьому! Неймовірна Ольга Фреймут вперше показала свій розкішний будинок

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
В неї ідеальний смак у всьому! Неймовірна Ольга Фреймут вперше показала свій розкішний будинок

Популярне: «Батько головний інженер, мама високопосадовець в Мін’юсті»: Стало відомо, хто такі насправді батьки Тіни Кароль, а також про її страждання через перше кохання

Скандальна телеведуча Ольга Фреймут відноситься до типу дуже закритих зірок. Таблоїди завжди друкували про Олю тільки те, що вона сама давала про себе знати. Але останнім часом зірка все частіше балує нас новинами, передає Корупція.Стар

Українському виданню Viva! вона дала інтерв'ю про свого красивого чоловіка і показала ексклюзивні кадри сімейного гніздечка, знявшись у фотосесії.

Особистість Ольги Фреймут завжди викликає багато розмов у зв'язку з її теледіяльністю. Тільки згадайте пародію Василіси Фролової на передачі "Інспектор Фреймут".

Але тим не менше, до Олі завжди прикута увага шанувальників, а тепер особливо, коли зірка має трьох дітей. Щасливе материнство телеведучої мотивувало її на те, щоб трохи прочинити двері в своє особисте життя. У новому інтерв'ю Фреймут знялася у фотосесії з донькою Златою і вперше показала свій ідеальний будинок.

Свою "фортеця" на Подолі Оля все ж із задоволенням показала знімальній групі.

Ведуча розповіла, що слабкі чоловіки бояться її тому, що вони втрачають впевненість у її компанії. Про своїх обранців вона розповіла, що завжди шукала сильного чоловіка, який спілкувався б з нею на рівні, а ще краще, щоб з нього можна було брати приклад.

В сенсі стосунків, то Фреймут зазначила, що краще вже бути самотньою жінкою, навіть якщо є діти, аніж мати тягар на спині у вигляді слабкого чоловіка. Вона схиляється до того, що головою в родині повинен бути саме чоловік. 

А про свого теперішнього чоловіка Ольга сказала, що вона кожен день вчиться у нього, він просто справжній ідеал для неї.

Про свій дім ведуча розповіла, що це місце, яке об'єднує всіх членів сім'ї, адже вони дуже зайняті.

Ольга, навіть будучи вагітною, не припиняла зніматися, тому коли вона вдома, їй хочеться відпочити і провести час із рідними.