Новини про зірок
Подобається

«Почуття спалахнули набагато пізніше…»: Тільки погляньте, яку наречену собі знайшов актор Михайло Пшеничний. Ви її точно знаєте

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Почуття спалахнули набагато пізніше…»: Тільки погляньте, яку наречену собі знайшов актор Михайло Пшеничний. Ви її точно знаєте

Харизматичний актор з чарівною усмішкою, його талановита гра підкорила не одне жіноче серце, а все це про Михайла Пшеничного. Корінний киянин, народився актор у 1989 році. По закінченню школи він успішно вступає до університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого в Києві, передає Корупція.Стар.

В його родині не було нікого зі світу театру або кінематографа, але акторська професія манила Мишка давно. У середніх класах він із задоволенням виступав на шкільній сцені, був ведучим різних заходах. Йому подобалося бути в центрі уваги і перевтілюватися в різні образи. Ще будучи студентом Пшеничний опановує акторську гру.

Два роки він виступав на сцені Театру на Лівому березі Дніпра. Свої найяскравіші ролі він зіграв в постановках «Голубчики мої! …» і «Ах, мій милий Августин». Професійне зростання актора театрали змогли відзначити в 2012 році в спектаклях «Пізно лякати …», де він з'явився в образі Аркаші, і «Гості грядуть опівночі» за п'єсою Артура Міллера.

Паралельно пшеничний пробує зніматись у кіно. Перші кілька років актор грає невеликі й незначні ролі, але так тривало не довго. Акторську гру Михайла помічають і пропонують зіграти роль першого плану. А популярність актор отримав, знявшись в серіалах «Будинок з ліліями», «У полоні обману» і «Місяць». А справжня слава до актора приходить після переїзду в Москву. Саме тут в артиста з'явилися його зоряні ролі. У 2012 році глядачі побачили Мишка в стрічках «Наречена мого друга» і «Ящик Пандори»

Про особисте життя Михайло Пшеничний не дуже любить розповідати, однак всім добре відомо про його стосунки з Любавою Грешиновою. Дівчина також молода акторка, а найцікавіше те, що молоді люди разом вчилися в київському театральному виші. Але почуття спалахнули набагато пізніше, коли вони разом знімалися в мелодрамі «Наречена мого друга». Романтичний фільм став пророчим для акторів і незабаром актор зробив пропозицію майбутній дружині. Дійство відбулося на березі океану, коли актори разом відпочивали в жаркій Домінікані.

Михайло запланував романтичне освідчення і витратив частину відпустки на пошук відповідного місця і білого одягу. Любава зізнається, що переживала і нервувала через те, що Михайло постійно пропадає. Навіть закрадалися думки про те, що коханий не хоче разом проводити час. Але, коли актор покликав Любаву на узбережжя, а сам з'явився в білому костюмі, дівчина зрозуміла причини постійної відсутності.

Був в наречених і комічний момент. Під час самої урочистої частини — дарування обручки — пару накрило хвилею. Любава навіть злякалася, що Михайло впустить перстень.