Новини про зірок
Подобається

«Піднімає настрій всім»: Світлана Тарабарова поділилася секретом свого розкішного волосся

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Піднімає настрій всім»: Світлана Тарабарова поділилася секретом свого розкішного волосся

Рудоволоса красуня Світлана Тарабарова нещодавно відвідала косметично-парфюмерну вечірку, де поспілкувалася з Катериною Осадчею. Дівчата розговорилися і Світлана повідала шанувальникам секрет свого розкішного волосся, передає Корупція.Стар.

Осадча відразу помітила, що колір Світлани змінився. "Коли ми щоразу зустрічаємося ви маєте трошки інший колір волосся". Крім цього Осадча поцікавилася, як Тарабарова доглядає за шкірою обличчя і за своїм розкішним волосся. Навіть висунула думку про те , що дехто думає, що це перука і такого кольору не буває.

У відповідь на це Світлана усміхнулася і сказала, що це її волосся і носити такий відтінок дуже складно.

"Моє волосся піднімає настрій всім, немає людини котра б не зробила мені комплімент або не звернула на мене увагу. Бувають навіть випадки, що люди підходять на вулиці і перевіряють справжнє це волосся чи перука. Хочуть доторкнутися до нього, пощупати."

Також Світлана розкрила свій секрет насиченого відтінку: "Стосовно того як я за ним доглядаю (усміхається), менше мию голову."

Зірка розповіла, що такий вогняний колір вимивається постійно і тому доводиться рідше мити голову. Також Світлана, щоб підтримати здоровий вигляд свого волосся п'є багато води. І наголосила, що це є важливим для підтримання водного балансу взимку, через те, що у цей період пересихає шкіра рук і навіть креми не допомагають.

Не могла Катерина Осадча обійти стороною іншу діяльність Тарабаровою, через те, що Світлана займається виробництвом невеличкої лінії власного одягу. Телеведуча "Світського життя" запитала гостю чи не планує вона створити власні парфуми або іменну косметику. На що співачка пообіцяла подумати про створення чогось такого.

Зазначимо, що саме такий незвичайний колір волосся став візитною карткою співачки. А у своїх кліпах Світлана Тарабарова завжди сонячна і яскрава, а її молодість і краса не в'яне.