Новини про зірок
Подобається

«Ніхто не знає, де зустріне свою долю …»: Історія кохання переможниці «Холостяка» Анни Селюкової, або «Як вийти заміж за мільйонера»

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ніхто не знає, де зустріне свою долю …»: Історія кохання переможниці «Холостяка» Анни Селюкової, або «Як вийти заміж за мільйонера»

Вже зовсім скоро на екран телеканалу СТБ вийде новий сезон "Холостяка". Романтичні побачення і запекла боротьба за кохання, комусь із них пощастить знайти кохання, а для когось реаліті обернеться справжнім випробуванням,передає Корупція.Стар.

На передодні цієї прем'єри хотілося розказати про одну з учасниць реаліті-шоу, котра знайшла свого принца. Юна харків'янка Анна не могла і подумати, що стане переможницею і підкорить серце завидного нареченого. А ще дівчина не здогадувалася, що вийде заміж за іншого і саме з ним знайде своє щастя.

Анна Селюкова, от кому-кому, а цій дівчині точно відомо як підкорювати серця чоловіків. Та не лише серця, коронна фраза Анни "Кабанчиком метнись" підштовхнула дівчину створити власний бренд "Cabanchi.com". Як розповідає сама дівчина, починала вона свій бізнес з 30 футболок, а виростила його до власного бренду і зараз її послугами користуються мільйони дівчат.

Особисте життя Анни завжди цікавило її шанувальників, вона ж стала переможницею "Холостяка 4". Вже для нікого не секрет, що Селюкова вийшла заміж за Євгена Качалова — чемпіона світу з покеру, єдиного учасника професійної команди PokerStars Pro від України, на рахунку якого виграш у 8 мільйонів доларів! Непогано, правда ж!

Щоб освідчитись своїй коханій Євген потягнув Анну в холодну Ісландію: "Коли я вибирав місце, щоб зробити Ані пропозицію, температура була справою десятою — я шукав незвичайне і красиве місце. Вже дуже довгий час я мріяв поїхати до Ісландії"

Сьогодні ці двоє просто ідеальна пара і відірвати від них погляд просто не реально. Та мало кому відомо що Євген і Анна могли б зустрітись ще на проекті. Жені пропонували стати героєм "Холостяка-4", де і стала переможницею Аня.

"Так! І тепер я розумію, що не можна зарікатися, бо ніхто не знає напевно, де зустріне свою долю …

Не було б проекту, не було б нас зараз з Женею. Спасибі, проекту, завдяки йому я зустріла свою любов."- коментує Анна.

 

А Женя лише згадує як він знайомив свою обраницю з батьком: "Коли Аня вперше прилетіла до мене в Нью-Йорк, я запросив її додому і познайомив з моїм татом і його другою дружиною Оксаною. Поспілкувавшись годинку з Анею, Оксана шепнула мені: «Женя, ти навіть не уявляєш, як тобі пощастило»."

На даний час Анна займається своєю улюбленою справою подорожує, вчиться й активно просуває свій брен

♥️♥️

Публикация от Анна Селюкова (@anna_selyukova)

?????

Публикация от Анна Селюкова (@anna_selyukova)