Новини про зірок
Подобається

«Може, варто сісти з дитиною і випити?»: Заява Ольги Фреймут про виховання дітей збентежила українців

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Може, варто сісти з дитиною і випити?»: Заява Ольги Фреймут про виховання дітей збентежила українців

Відома українська телеведуча, директор школи леді "Від пацанки до панянки" Ольга Фреймут поділилася спостереженнями, які важливо не упустити в процесі виховання дитини, передає Корупція.Стар

Так, телеведуча стверджує, що батькам важливо приділяти час для спілкування з дітьми, адже саме такы особисті бесіди дозволяють дізнатися про проблеми дитини. Про це телеведуча розповіла під час сесії питань-відповідей газети КП в Україні.

Нагадаємо, Ольга виховує трьох дітей: старшу 12-річну доньку Злату, сина Валерія (нар. 8 травня 2016 року) і дочку Євдокію, яка народилася в липні 2017 року.

Популярне: Вже не ікона стилю? Тіна Кароль вразила недоречним вбранням і аксесуарами

"Іноді, коли я її забираю зі школи (ред. – Злату), ми обідаємо і розмовляємо про життя. І це відкриває багато. Тому що в школі, якою б гарною вона не була, там є буллінг (ред. — агресивне переслідування однієї дитини іншим). Все одно діти над дітьми знущаються. І тільки в подібних приватних розмовах матері з дочкою можна виявити, що у твоєї дочки є проблеми. І звичайно я роблю все, щоб якомога більше часу зі Златою проводити", — розповідає Ольга Фреймут.

На запитання, які є у сучасних школярів-підлітків проблеми Фреймут відповіла: "Над багатством і бідністю… Буває говорять, наприклад, "ось мій тато крутіший, а твій тато?". У Злати, наприклад, батька взагалі немає. Тому що тато –  там є десь містер Ніл (ред. – доньку Злату телеведуча народила від британця Ніла Мітчелла, з яким вони пізніше розлучилися), ходить по Лондону, але він на Злату не звертає особливої уваги. Тому можуть цим зачепити, як і всі діти. Або запитати "а у що ти одягнений? У тебе фейк чи не фейк"… Зрозуміло, що не фейк! Як у моєї дитини може бути фейковий одяг?! Але не в цьому справа. Тобто іноді навіть лізуть настільки глибоко в душу і на етикетку, що аж занадто", — каже Фреймут.

При цьому українська телеведуча зазначає, що у дітей проблеми однакові: зайва вага — немає зайвої ваги, є груди – немає грудей, є гроші – немає грошей.

"Думаю, якою б не була школа: зовсім низького гатунку або самого високого – але всі діти однакові і проблеми також. Але батькам потрібно чути дітей. Тому що багато суїцидів від того, що батьки не чують… Важливо не упустити той момент, коли (дитина може почати приймати) наркотики і т. д. Може, варто сісти з дитиною і випити?! Я вже так собі думаю про це. Може, взяти якесь дороге вино і сказати, ось як я своїх пацанок вчила, — та пийте на здоров'я, тільки нехай ваша пляшка коштує не менше 700 євро! Завжди можна знайти компроміс. Ну візьміть, ну не курите – ну вже запаліть цигарку з дитиною, щоб вона знала, що їй це вдома дозволять, якщо вже дуже хочеться", — радить Ольга Фреймут.

До речі, раніше Ольга Фреймут здивувала разючою зміною для нового шоу. Співачка приміряла на себе роль суворої директриси проекту "Від пацанки до панянки". Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.