Новини про зірок
Подобається

«Аж сліпить від побаченого»: Співачка Слава Камінська пройшлась по подіуму у бюсгалтері

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Аж сліпить від побаченого»: Співачка Слава Камінська пройшлась по подіуму у бюсгалтері

Співачка Слава Камінська взяла участь у показі осінньо-зимової колекції 2018-19 бренду GASANOVA в рамках Ukrainian Fashion Week, передає Корупція.Стар

Дизайнер Ельвіра Гасанова неодноразово ставала автором образів співачки на червоних доріжках і фотосесіях, разом вони створили лімітовану колекцію одягу 69 by Slava Kaminska, Слава ставала обличчям кампейнів бренду GASANOVA, а тепер вийшла на подіум в рамках Ukrainian Fashion Week.

Співачка представила на подіумі два образи з нової колекції: чорний шкіряний комбінезон і сексуальний комплект з кристалів Swarovski.

 

Популярне: Вже не ікона стилю? Тіна Кароль вразила недоречним вбранням і аксесуарами

Варто відзначити, що нова колекція Ельвіри Гасанової виявилася дуже близькою за настроєм співачці — вона просякнута любов'ю, пристрастю і сексуальністю. Адже на її створення дизайнера надихнув головний серцеїд XVIII ст- Казанова.

До слова, співачка вже вдруге бере участь в показі бренду в якості манекенниці. Але після показу Слава зізналася, що модельна проходка далася їй нелегко:

«Звичайно ж, я дуже хвилювалася. Виходити на велику сцену для мене звична справа, а ось на подіум … Незважаючи на те, що це для мене вже не дебют в якості моделі — мені все одно було хвилююче».

«Я великий фанат творчості Ельвіри, і мій смак повністю збігається з її дизайнерським баченням, тому для мене було приємно вийти на подіум і закрити показ GASANOVA разом з топ-моделлю Аліною Байковою», — додала Слава Камінська.

 

Підтримати Славу прийшов чоловік Едгар Камінський разом з їх сином Леонардом.