Новини про зірок
Подобається

«Їх любов, як сценарій любовної п’єси»: Тільки подивіться на дружину Олександра Кобзаря. Вони разом знімаються в кіно

05/02/2018     Автор: Яна Романська
«Їх любов, як сценарій любовної п’єси»: Тільки подивіться на дружину Олександра Кобзаря. Вони разом знімаються в кіно

Олександр Кобзар — висхідна зірка українського кіно. Шанувальники актора з нетерпінням чекають нових фільмів. Редакція Корупція.Стар дізналася про творчі плани і чудову сім'ю артиста.

Олександр народився в українській столиці. Але юнак виріс на Оболоні, куди сім'я перебралася, коли його батько серйозно захворів і переніс інфаркт. Бажання стати всенародним улюбленцем у хлопця не було, і, після закінчення школи, він хотів вступити до педагогічного інституту в Києві, але не зміг і повернувся до Ніжина. На шлях театрального мистецтва Кобзар встав за компанію з другом, який вступив до місцевого училище культури. Олександр став виконувати другорядні ролі, але вже незабаром усвідомив, що професія актора — його покликання.

Популярне: "Я їздила до вас на Батьківщину і…": Олег Винник знову потрапив у скандал з журналістами

Він вступив до театрального інституту Карпенка-Карого, а потім, отримавши диплом, актор вирішив отримати другу професію режисера. Продовжуючи виступати в Ніжинському театрі він починає писати сценарії своїх постановок. Одним з найвідоміших став спектакль за оповіданням Булгакова — «Морфій».

Першим відомим фільмом Олександра став «Другий фронт», але навіть блискуче виконавши свою роль, актор так і не зміг повністю віддатися кінематографу, театр привертав набагато сильніше.

Мені складно уявити себе без сцени. У мене це вже в крові. Там жива, миттєва реакція глядача. Це те, що допомагає бути в формі. Так що я і без театру … Ні, мені навіть важко це уявити.

Любов телеглядачів прийшла до нього в 2011 році, з фільмом «Матч». Після нього акторові посипалися пропозиції від відомих режисерів «Смерть шпигунам», «Поводир», «Таємне місто».

Особисте життя в Кобзаря ніби взято зі сценарію любовної п'єси. Ще під час навчання в університеті він познайомився з Вірою. Дівчина теж виявляла успіхи в театрі і дуже скоро вони почали виконувати головні ролі в постановках разом. Завдяки цьому між молодими людьми дуже швидко розгорілися бурхливі почуття і вони побралися.

 

У пари двоє дітей, старша дочка Варвара і маленький Прохор.

Зараз Віра після декрету знову з'явилася на телебаченні і знімається в українських серіалах, останніми її роботами були «Що робить твоя дружина?», «Свати-6», «Бідна Liz».

Самому Олександру в минулому році вже виповнилося 41. Він на піку популярності і тільки за останні два роки виконав більше 15 ролей в українському кіно. 25 січня в кінотеатрах відбулася прем'єра фільму «Казка про гроші» в якій актор знявся зі своєю дружиною.