Новини про зірок
Подобається

«Батько головний інженер, мама високопосадовець в Мін’юсті»: Стало відомо, хто такі насправді батьки Тіни Кароль, а також про її страждання через перше кохання

05/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Батько головний інженер, мама високопосадовець в Мін’юсті»: Стало відомо, хто такі насправді батьки Тіни Кароль, а також про її страждання через перше кохання

Популярне: «Блондинка на мільйон»- Фігура молодої мами Яни Глущенко визвала справжній фурор

Тіна Кароль зараз вважається однією з найгарніших і найпопулярніших співачок України, передає Корупція.Стар

В минулому році їй присвоїли звання Народної артистки України, а також без неї не проходить жоден концерт чи світський захід. Тому і не дивно, що журналісти активно цікавляться її особистим життям і не тільки.

Батько Тіни — корінний буковинець, поки не вийшов на пенсію працював на дуже почесній посаді головного інженера однієї з будівельних груп Києва. Очевидно, що знаменитий заміський будинок артистки проектував саме він. 

А от мама Тетяни (справжнє ім'я співачки) родом з Івано-Франківська, зараз, як і її чоловік, знаходиться на пенсії, ще нещодавно працювала високопосадовцем у Міністерстві юстиції. Тепер пані Світлана зайнялася домашніми справами і провадить свою політику в родинному колі. Ось такі шановні люди батьки Тіни Кароль.

Відомо, що Тіна вчилася в Київському інституті музики імені Глієра. Так ось завідуюча гуртожитком Марія Андрущішин, яка працює там майже 30 років, добре пам'ятає Таню Ліберман і розповіла досить цікаву інформацію: 

«З чотирьох років навчання Таня жила у нас три з половиною, потім знімала житло. Вона була симпатичним пампушком, з шикарним волоссям, емоційна — шумно раділа успіхам, плакала через невдачі. Спершу їй було складно — «притиратися» до інших дівчат. Але готувати вміла, так що побутових проблем не було. Батьки передавали їй продукти, мати частіше приїжджала, батько — рідше. 

Але він хвилювався за Таню: чи зможе пробитися. Часто вона захоплювалася дієтами, красиво одягалася, у неї було багато шанувальників. Але солідних дядьків на «лексусах» серед них не було. Була у неї і сильна любов, після їхнього розлучення у неї були перепади настрою, вона сильно схудла. Я навіть запитала у неї, чи немає проблем зі здоров'ям. Але вона відповіла, що це просто особисті переживання ».

Так закінчилось студентське життя Тані Ліберман, а сьогодні вже Тіна Кароль, одна із найспокусливіших та найталановитіших українських співачок. Гонорари за її виступи сягають кільканадцяти тисяч доларів, і мало що з того часу нагадує скромну і милу студентку.