Новини про зірок
Подобається

Потап вибрав собі нову фаворитку. Тільки подивіться, ким виявилася ця дівчина

03/02/2018     Автор: Яна Романська
Потап вибрав собі нову фаворитку. Тільки подивіться, ким виявилася ця дівчина

Репер Потап вибрав собі фаворитку на національному відборі конкурсу Євробачення-2018: артиста підкорив талант співачки INGRET (Інгрет Костенко), передає Корупція.Стар.

"На національному, СТБшном відборі на Євробачення 2018, я буду вболівати за INGRET, по її винятковий талант, голос, добре серце, європейське коріння (вона німкеня наполовину), почуття гумору, інтелект, красу, привабливість, енергію і любов до музики і планеті , яку вона увічнила в пісні "Save my planet", у цієї дівчини є місія і вона здійсненна! " — написав Потап.

Популярне: "Я ревнивий, але не владний": Три жінки пристрасного Ектора Хіменеса Браво, остання справжня красуня

Раніше Інгрет брала участь в проекті "Голос країни". Вона була в команді Потапа і дійшла до фіналу.

 

На національному ,СТБшному відборі на Євробачення 2018, я буду вболівати за INGRET @ingret_kostenko ,за її виключний талант,голос,добре сердце,європейське коріння (вона німкеня на половину) , почуття гумору,інтелект,красу,привабливість,енергію та любов до музики і планети,яку вона занотувала у пісні “Save my planet”, у цієї дівчини є місія і вона здійснена! #ingret#eurovision2018#eurovision#євробачення#евровидение #ингрет#інгрет At the national, Eurovision Song Contest in 2018, I will support INGRET @ingret_kostenko for her exceptional talent, voice, good heart, European roots (she is a German for half), a sense of humor, intelligence, beauty, attractiveness, energy and love for music and planet Earth, for Eurovision she is recorded song "Save my planet", this girl has a mission and it is possible to make it! # ingret # eurovision2018 # eurovision # Eurovision # Eurovision # Ingram # Ingret

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)