Новини про зірок
Подобається

«Я став дорослішати…» — Арсен Мірзоян відверто розповів про свої подальші плани

02/02/2018     Автор: Яна Романська
«Я став дорослішати…» — Арсен Мірзоян відверто розповів про свої подальші плани

До його нового альбому увійшло 10 композицій, одну з них співак присвятив музикантам, які вже пішли з життя. За словами Арсена, саме трагедія з Андрієм Кузьменком стала поштовхом до написання композиції. Сьогодні у день 3-ої річниці смерті Кузьми проникливу пісню почує і Ужгород, передає Корупція.Стар.

Арсен Мірзоян: “Ліричні пісні перетворилися на чоловічі. Я став дорослішати і почав писати все глибше і серйозніше” Розглядаючи увесь новий матеріал альбому «Слова і ноти», одразу ж варто відзначити фірмову манеру виконання артиста, глибокі та чуттєві тексти, сповнені алегоріями на кшталт «ми заживемо з тобою як рани», а також, звісно, особистісні переживання виконавця.

Популярне: "Я ревнивий, але не владний": Три жінки пристрасного Ектора Хіменеса Браво, остання справжня красуня

Що стосується головної ідеї свіжої платівки Арсена Мірзояна, то тут варто навести цитату з найпершого треку: «Ти малюєш ілюстрації, а я пишу слова і ноти – ідіоти ми, або всі навкруги». Всеукраїнське турне Арсена Мірзояна на підтримку свіжої платівки розпочалось 1 листопада у Луцьку та охопило 15 різних міст України, до якого і ввійшов Ужгород.

Арсен Мірзоян “Востаннє я потрапив в Ужгород ще у 2012 році, тоді у залі було ж стільки людей, як і на сцені(сміється)про нас ще тоді ніхто не знав, але зараз я думаю буде набагато кращ. Ну… принаймні поки я йшов на прес конференцію, люди вже підходили і питали, чому ми не приїжджали до Закарпаття так довго”.