Новини про зірок
Подобається

Неймовірне перетворення! Екс-наречена Козловського показала дуже схудлу фігуру і поскаржилася на комплекси

02/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Неймовірне перетворення! Екс-наречена Козловського показала дуже схудлу фігуру і поскаржилася на комплекси

Екс-"холостячка" Раміна Есхакзай, яка напередодні весілля розійшлася зі співаком Віталієм Козловським, провела насичені зимові канікули у Папуа, Індонезії. Зірка буквально завалювала Інстаграм світлинами у бікіні, демонструючи ідеальні форми та пробувала неймовірні види дозвілля. Втім, зізнається красуня, за всіма світлинами та радощами стоять її комплекси, яких вона починає позбуватися, передає Корупція.Стар

Популярне: Дівчата, тримайтеся! Олег Винник кардинально змінив імідж і від його вигляду тепер можна зомліти

"Як ви вважаєте, чому багатьох людей так стильно турбує думка інших про них? Комплекси родом з дитинства? Невпевненість?", — запитує Раміна фанів.

"Я ось тільки недавно звільнилася від "комплексу відмінниці" і перестала соромитися говорити людям правду, особливо чоловічої статі… Раніше я соромилася, терпіла безглузді розмови і йшла на зустрічі, на які вважала за краще б зовсім не ходити. Раніше я могла сидіти і втягувати живіт, бо переживала, що інші побачать мої складки і думатимуть, що я жирна. А зараз мені взагалі наплювати. А на проекті «Холостяк» що було?! Я настільки хотіла сподобаєтися головному герою, що готова була погоджуватися з його поглядами на життя, хоча я часто була не згодна. Що це? Лицемірство? Нєа, невпевненість, але, це все «лікується», як виявилося", — ділиться Есхакзай.