Плітки
Подобається

І це у всіх на очах! Лідія Таран намагалася відбити одруженого чоловіка на вечірці, який прийшов у компанії іншої жінки, подробиці приголомшують

02/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
І це у всіх на очах! Лідія Таран намагалася відбити одруженого чоловіка на вечірці, який прийшов у компанії іншої жінки, подробиці приголомшують

Здавалося, в Лідії Таран ідеальна репутація — вона чудова мати, журналістка, займається благодійністю. Але деякі факти з її життя просто вражають фанатів, передає Корупція.Стар

Популярне: Дівчата, тримайтеся! Олег Винник кардинально змінив імідж і від його вигляду тепер можна зомліти

Лідія Таран — одна з небагатьох жінок на українському телебаченні, які змогли міцно закріпитися в професії на довгі роки і продовжує бути однією з найбільш затребуваних ведучих в медіа індустрії. Неможливо уявити телеканал 1+1 без миловидної блондинки, яка вела і «Сніданок», і новини, і спортивні програми, ставши справжнім «обличчям» телеканалу.

Ліда народилася в Києві в 1977 році в родині журналістів. Батьків постійно не було вдома, через що Ліда в дитинстві ненавиділа журналістику і роботу мами і тата. Через те, що в родині їй приділяли недостатньо багато уваги, Ліда почала прогулювати школу. На відміну від інших «прогульників», які вешталися по дворах, дівчинка проводила «вільний» від школи час з користю: ​​годинами сиділа в читальному залі бібліотеки, розташованої недалеко від будинку, і зачитувалася книгами.

Незважаючи на прогули, школу Таран закінчила з гарними оцінками, хоча вступити на факультет міжнародних відносин це не допомогло. Дівчина не знала, куди податися замість цього і вибрала найочевидніший варіант — в журналістику.

Ще під час навчання в Інституті журналістики КНУ ім. Т.Г.Шевченка вона підробляла на радіо, а потім її досить несподівано запросили на телебачення.

Так, всього в 21 рік, Ліда почала працювати на одному з національних каналів України. Ліда завжди цікавилася спортом і хотіла працювати в спортивних новинах. Зовсім випадково в столицю повернувся Андрій Куликов, один із найславетніших тележурналістів країни, і Таран поставили до нього в пару. На Новому каналі Ліда встигла попрацювати в проектах «Репортер», «Спортрепортер», «Підйом» і «Гол». З 2005 до 2009 Лідія Таран працювала ведучою новин на «5 каналі» («Час новин»)

У 2009 році Ліда перейшла на канал 1+1, де вела такі популярні передачі, як «Сніданок» і «Я люблю Україну». Пізніше вона стала учасницею популярного проекту «Танцюю для тебе» і володаркою престижної телевізійної премії Телетріумф. 

Останнім часом Лідія Таран є куратором великого благодійного проекту «Здійсни мрію» і присвячує свій час здійсненню мрії тяжкохворих дітей.

Ніби просто ідеальна картинка! Але декілька років тому стався досить цікавий випадок, коли Таран відвідувала Fashion Dance — Brutal Birthday Party, на захід також прийшла Анна Безсонова в компанії актора Олександра Нікітіна. Але за весь вечір Лідія так і не відійшла ні на крок від одруженого актора, вони так тісно спілкувалися, що навіть почали обійматися. Тоді преса просто вибухнула здогадками про новий роман Лідії Таран.