Тренди
Подобається

День Валентина 2018: топ-3 варіанти, як прекрасно провести цей день без хлопця

02/02/2018     Автор: Яна Романська
День Валентина 2018: топ-3 варіанти, як прекрасно провести цей день без хлопця

День Валентина 2018 — найочікуваніше свято для всіх закоханих. Якщо так сталося і ти не входиш у цю категорії, то не поспішай сумувати! У нас є три ідеальних варіанти, як зробити цей день незабутнім, навіть не маючи поруч хлопця, передає Корупція.Стар.


Ти сама, а не самотня

Так, дівчатам завжди хочеться справжнього та щирого кохання, яке буде надихати та підтримувати. Але побути на самоті також інодо варто. Не сприймай це як поразку, ти не винна, що твій принц десь заблукав. Навпаки, насолоджуйся вечором, який повністю можеш присвятити собі.

Купи улюбленого морозива, фруктів й приготуй найдрайвовішу музичну підбірку. Ти можеш читати, писати, дивитися кіно, робити спа-процедури та навіть танцювати. Навіщо відмовляти собі у своїх бажаннях?

 Популярне:Сімейна ідилія: зірка шоу «Холостяк» похвалився дружиною і синами (ФОТО)


1+1=3

Хто ж забуває про подруг у таке свято? Забудь про депресію та мерщій писати подругам, можливо їм також хочеться трохи розважитися у такий вечір? Влаштуйте собі костюмовану вечірку, замовте суші чи піцу, або прокладіть маршрут до найближчого бару.

Влаштуйте незабутній дівич-вечір, який потім захочеться повторити. До речі, ніхто не забороняв трохи покепкувати над своїми колишніми та розповісти кумедні життєві ситуації про любовні стосунки!
 

Подаруй любов

А хто сказав, що окрім тебе любов нікому не потрібна? Відкинь подалі власні переживання та згадай про тих, кому ще самотніше. День Валентина ідеальний для того, аби напекти солоденького й сходити у гості до сирітського будинку, притулку тварин чи до рідної бабусі. Повір, усі вони подарують тобі вдвічі більше ніжності, ніж ти могла очікувати. І ти точно не пошкодуєш.