Новини про зірок
Подобається

«Зовсім не формат»: У чому секрет популярності Олега Винника

01/02/2018     Автор: Яна Романська
«Зовсім не формат»: У чому секрет популярності Олега Винника

Якщо говорити про сценічний образ Олега Винника, то він кардинально відрізняється від бачення секс-символу у молоді. Як відомо глядачі сприймають представників шоубізу не як людей з реального життя, а як якийсь образ. При цьому аби вважатися секс-символом, необхідно максимально повторити цей, існуючий тільки в фантазіях людей, образ, передає Корупція.Стар.

За словами відомого сексолога на сьогоднішній день сексуальний чоловік для жінки — це той який в одязі віддає перевагу класиці, а сам в своїй поведінці спокійний і стриманий. Якщо порівнювати з артистками, то у них навпаки акцент в образі повинен бути зміщений в сторону доступності, відкритості і можливо навіть епатажності. Чоловік же в очах жіночої аудиторії повинен бути таким, що відбувся, ненав'язливим і цінувати себе, але при цьому на сцені повинен вміти бути «близьким»  для кожного глядача.


Популярне: Сімейна ідилія: зірка шоу «Холостяк» похвалився дружиною і синами (ФОТО)

Фахівці вважають, що зараз найбільше цінується «стриманий артист» не тільки в одязі, але і в поведінці. Молоді, яка ще не має чітких уявлень про сексуальність, може сподобатися і більш «яскравий» персонаж. Секрет Олега Винника в тому, що він як раз і зміг відтворити «стриманого» чоловіка. Але крім правильної подачі образу за ним стоїть ще правильна розкрутка і реклама. Крім того, Винник володіє «даром» правильної комунікації зі своєю цільовою аудиторією, тому армія прихильниць у нього збільшується з кожним днем.