Новини про зірок
Подобається

«Я ревнивий, але не владний»: Три жінки пристрасного Ектора Хіменеса Браво, остання справжня красуня

01/02/2018     Автор: Яна Романська
«Я ревнивий, але не владний»: Три жінки пристрасного Ектора Хіменеса Браво, остання справжня красуня

Загадковий колумбієць з запальним характером з'явився в телепроекті «МастерШеф» на каналі СТБ у 2011 році. І відразу ж закохав у себе українців: пристрасний, строгий, справедливий, душевний, передає Корупція.Стар.

Минуло п'ять років, а почуття прихильниць до Ектора тільки міцніють. Великий кулінар, талановитий ведучий і успішний бізнесмен — звідки все це в одній людині?

Будучи ще підлітком, Ектор дізнався, що у батька — також Ектора Хіменеса — є кілька інших сімей, дружин і дітей. Це пояснювало його постійну відсутність вдома.

Але як пояснити те, що хлопчик ріс у злиднях при живому батькові-мільйонерові? Він до цих пір не знає, чому глава сімейства приховував від них з мамою, сестрою і братом свій стан. Напевно, саме це загартувало його характер. 

Попри важкий фінансовий стан сімейства, знаменитий шеф-кухар тепло згадує своє дитинство: він ніби вдивляється в сторінки старого фотоальбому з пожовклими фотографіями, на яких посміхається. І тільки питання про батька відбиваються на обличчі болем.

Сьогодні Ектор і сам успішний бізнесмен, як і батько. Правда, поки що не мільйонер. Зовсім недавно зірковий ведучий відкрив ресторан "BAO Restaurant", де представив вишукані страви.

А серце завидного холостяка ще досих пір вільне, хоч і все в ранах. Нещодавно він розійшовся з дівчиною Анною, з якою познайомився на роботі. Так, це був службовий роман, або як розповідав Ектор: 

"Це була моя стратегія, для того, щоб вона завжди була поруч зі мною. Коли я запропонував їй роботу, ми були просто друзями. Я був впевнений, що ця посада ідеально їй підходить. Як бачите — моя стратегія мисливця спрацювала!"

На жаль, щось не склалося і молоді люди розійшлись. 

У Ектора було три великих кохання: "Найперша моя любов — Сандра з Колумбії. Ми були разом десь з дванадцяти до вісімнадцяти років. О-о … Я був шалено, шалено закоханий! Це були пристрасні відносини, вона стала моєю першою жінкою.

Друга моя велика любов — Керолайн з Канади. Вона фактично була моєю дружиною. Ми прожили разом вісім років. А згідно канадським законодавством, якщо живеш з дівчиною більше 12 місяців, то ви вже зважаєте одруженими.

Третя моя любов — це українка Анна."

І тут Ектор не багатослівний, відчувається, що ця рана ще не затягнулась. У них був такий красивий роман. Струнка брюнетка з м'якими рисами обличчя, злегка підносилась над Ектором, немов усмиряла його круту вдачу, як солодкість молока розбавляла гіркоту кави. 

За цим чоловіком криється романтична натура, яка прагне кохання. Ектор свято вірить, що можна створити сімейний союз раз і на все життя і навіть розповів про які стосунки мріє:

"Немає нічого прекраснішого, ніж повна довіра один до одного. Мені не подобаються відносини, коли мене занадто ревнують і вимагають весь час проводити разом. Мій формат: дівчина може відпочивати зі своїми друзями, я — зі своїми, але ми знаємо, що належимо тільки один одному. Я ревнивий, але не владний. Обов'язково контролюю дівчину, це мій пунктик, але вважаю, що у кожного має бути особистий простір."

 

Популярне: Сімейна ідилія: зірка шоу «Холостяк» похвалився дружиною і синами (ФОТО)