Новини про зірок
Подобається

«Сплять на окремих ліжках і…»: Як склалось особисте життя і чим займається зараз відомий український комік Віктор Андрієнко.

01/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сплять на окремих ліжках і…»: Як склалось особисте життя і чим займається зараз відомий український комік Віктор Андрієнко.

Віктор Андрієнко може називатися культовим українським актором, телеведучим, коміком і шоуменом. Редакція Корупція.Стар розібралася куди пропав і як склалося життя улюбленця телеглядачів.

Майбутня зірка народилася в Запоріжжі. З самого дитинства спостерігаючи за Йдучи до своєї мрії Валерій закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенко-Карого. Його наставником став сам заслужений артист УРСР Борис Ставицький.

Будучи ще студентом, Віктор став відомий серед режисерів, але не як актор, а як каскадер. Протягом 15 років Андрієнко виконував найнебезпечніші трюки ризикуючи не тільки здоров'ям, але і своїм життям. У «Баладі про доблесного лицаря Айвенго» йому доводилося падати з 15-ти метрової кріпосної стіни. Всього Андрієнко відзнявся в якості дублера в 48 фільмах.

Справжній успіх і любов глядача до актора прийшли разом з «Шоу довгоносиків». Гумористична телепередача-серіал вийшла на екрани ще 22 роки тому. З Віктором Андрієнко, який грав головну роль, було відзнято 4 сезони. Актор зміг об'єднати українську мову з російською і суржиком так геніально, що глядачі не могли втриматися від сміху.

Популярне: Сімейна ідилія: зірка шоу "Холостяк" похвалився дружиною і синами (ФОТО)

Зйомки для артиста закінчилися в 1999 році, коли режисери вирішили на хвилі успіху закрити передачу. Андрієнко став актором 125 фільмів і серіалів. Але Віктор пробував себе не тільки в ролі артиста, але й режисера. З-під пера відомого коміка вийшли серіали «Дружна сімейка» та «Комедійний коктейль». У 2013 році він став режисером українського фільму «Іван Сила». Віктор писав сценарій і паралельно виконав у фільмі роль негативного героя Фікса.

Коли вимикаються камери, актор повністю змінюється. З веселого, безтурботного коміка він перетворюється в закриту та сумну людину. Причиною всьому — особисте життя. Про нього Віктор поширюватися не любить і ретельно приховує. Але, як з'ясувала наша редакція, в сім'ї Андрієнко все не так добре. З дружиною Ганною у актора все складно, не дивлячись на те, що зараз подружжя живе разом і у них є син Валерій, акторові доводилося з'їжджати від коханої. Кілька років він прожив разом зі своїм другом Ігорем Кристолем в Москві.

"Було таке, 4 роки окремо жили. 4 роки я один жив … Вони вирішили, що я їм заважаю, ну добре, нехай поживуть самі, я не проти. Трохи дитину не втратив, було таке", — розповідає чоловік.

Актор зізнається, що відносини в їх сім'ї стали дружніми. Подружжя сплять в окремих кімнатах. Зараз комік продовжує пробувати себе в ролі режисера і навіть в минулому році став членом журі комедійного шоу «Комік на мільйон».