Новини про зірок
Подобається

«Ніщо так не шкодить, як…»: Відомий український гурт припинив свою діяльність

01/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ніщо так не шкодить, як…»: Відомий український гурт припинив свою діяльність

Відомий український гурт «Димна Суміш» повідомив про те, що зупинив свою творчість, передає Корупція.Стар.

Про це на свої сторінці у Facebook написав вокаліст колективу Саша Чемеров. 

«Ніщо так не шкодить, як покладені надії. Цицерон Dymna Sumish закрито. Всіх кому цікаво слідкувати за моїм творчім шляхом, ласкаво запрошую до The Gitas», – йдеться у дописі музиканта.

Довідка: «Димна суміш» — український музичний гурт, заснований 3 грудня 1998 року в м. Чернігові. Гурт грає суміш з хардкору, панку і психоделіки. Переможці фестивалів «Червона Рута» (Україна), «Перлини Сезону» (Україна), «Доски» (Москва), «Woodstock»(Польща).

Популярне: Сімейна ідилія: зірка шоу "Холостяк" похвалився дружиною і синами (ФОТО)

Учасники гурту — вегетаріанці. Вони відкрито висловлюють свою думку проти насильства, вживання наркотиків та алкоголю, бажаючи донести слухачам своєю музикою та текстами пісень життєві цінності.

У квітні 2012 році учасники гурту заявили, що гурт тимчасово припиняє свою діяльність через неможливість «миритися з ситуацією в нашій країні — коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм».

4 серпня 2016 гурт презентував сингл «Зламані» та «О Боже Мій».

У червні 2017 року гурт анонсував декілька сольних концертів у різних містах України (зокрема у Києві, Львові та Вінниці), а також виступ на фестивалі «Файне місто» у Тернополі.