Зіркові скандали
Подобається

«Н*уй він мені не потрібен»: Відомий співак різко висловився про екс-Бориса Апреля

01/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Н*уй він мені не потрібен»: Відомий співак різко висловився про екс-Бориса Апреля

Учасниця вокального шоу "Голос країни" Зіанджа, яка підірвала мережу зізнанням, що колись була відома в Україні як Борис Апрель, не являє собою нічого, за що могла б називатися зіркою. Ажіотаж, який розгорівся навколо співачки, нагадує тотальний маразм. Такою думкою поділився народний артист України, естрадний співак Іво Бобул, передає Корупція.Стар.

"Цей маразм вже набрид, хто такий цей Апрель? Це пацан, який став жінкою. І що? Яка популярність? Хто він такий взагалі? Хто його знає крім Києва і ще п'ятнадцяти осіб, які крутяться навколо нього?" — гнівно заявив 64-річний артист.

За словами Бобула, Зіанджі не місце на сцені.

"На сцену він сунеться. А куди йому ще сунутися? Він співак, який щось зробив? Що він заспівав таке, щоб я сказав, що він зірка? Він нічого не співав, я не знаю жодної його пісні. Не знав і знати не хочу", — продовжив він.

Популярне: "Перев’язали простирадлами, як канатами, і тягнули": На Прикарпатті лікарі витискали дитину з породіллі, що призвело до смерті немовляти

Артист впевнений, що зміна статі і зовнішнього вигляду — особиста трагедія Зіанджі, яка не повинна виноситися на загальне обговорення, а вже тим більше ставати двигуном її популярності.

"Стільки цікавих людей навколо. Письменників, артистів, а що таке Апрель? Сидів там десь в Штатах два роки і тут раптом приїхав, вирішив, що тут він стане зіркою, тому що він став бабою. Це його особиста трагедія. Чому Україна повинна це слухати?!" — додав Бобул.

Як викладач вокалу з великим стажем оцінити вокальні дані екс-Бориса Апреля виконавець не взявся. Замість цього зізнався, що відчуває глибоку образу.

"Н**уй він мені не потрібен, вибачте, що так кажу, але мені прикро, я пропрацював 40 років на сцені — про мене не пишуть", — наголосив він.