Новини про зірок
Подобається

“Я звикла мати справу з…»: Зіанджа відреагувала на відео Кароль і її звернення «Боря»

30/01/2018     Автор: Яна Романська
“Я звикла мати справу з…»: Зіанджа відреагувала на відео Кароль і її звернення «Боря»

Артистка вважає виявом нетолерантності, коли впливова людина звертається до неї, як до чоловіка, передає Корупція.Стар.


У Мережі не вщухають обговорення виступу екс-Бориса Апреля, а нині співачки Зіанджи, на "сліпих прослуховуваннях" проекту "Голос країни".

Зокрема жвавий інтерес у юзерів викликав момент, коли Тіна Кароль звернулася до Потапа, якого своїм тренером обрала Зіанджа, і сказала: "Такий фаст-фуд – це твоє".

На сторінці в Instagram дівчина-трансгендер прокоментувала виступ на "Голосі" і реакцію Тіни Кароль на неї.

Популярне:Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Зокрема Зіанджа наголосила, що "коли люди, які мають авторитет і вплив у суспільстві", продовжують "звертатися до неї в чоловічому роді — вони пропагують нетолерантність і неприйняття".

"Я звикла мати справу з нетерпимістю і дискримінацією. Мене ображали і, я розумію, що це не зміниться в найближчому майбутньому. Я та, ким я є! І пишаюся цим! І нікому не повинна доводити правильність свого вибору. Але коли люди, які мають авторитет і вплив у суспільстві, продовжують звертатися до мене в чоловічому роді — вони пропагують нетолерантність і неприйняття, замість рівноправності і любові!" — написала Зіанджа.

Я привыкла сталкиваться с нетерпимостью и дискриминацией. Меня оскорбляли и, я понимаю, что это не изменится в ближайшем будущем. Я та, кем я являюсь! И горжусь этим! И никому не должна доказывать правильность своего выбора. Но когда люди, имеющие авторитет и влияние в обществе, продолжают обращаться ко мне в мужском роде — они пропагандируют нетолерантость и неприятие, вместо равноправия и любви! #Зианджа #ГолосКраїни #transgender #lgbtq #Зіанджа #ukraine ???

Публикация от Зианджа (@ziasphere)