Новини про зірок
Подобається

Тричі пропонував одружитись, а вона все відмовляла: Історія кохання Дантеса і Дорофеєвої

30/01/2018     Автор: Яна Романська
Тричі пропонував одружитись, а вона все відмовляла: Історія кохання Дантеса і Дорофеєвої

Їх вважають однією з найстильніших і щирих пар українського шоу-бізнесу. Сонячні, позитивні і веселі — це все про подружжя Гудкових (справжнє прізвище Дантеса), передає Корупція.Стар.


Тричі Володимир просив у Наді руку і серце, і тільки в 2015 році вона точно сказала: "Так!"

Їх історія кохання почалася в 2012 році. Надя і Володимир разом пройшли довгий шлях, який допоміг їм знайти славу і, звичайно ж, справжнє кохання.

Вперше Володимир Дантес зважився на рішучий крок через місяць після їх з Надею знайомства. Вони з друзями поїхали за місто на шашлики, і в той час, коли Надя мила руки, Вова підійшов і надів їй на палець обручку, зроблену з дроту від шампанського.

Потім в січні 2013 року в засніженому заміському комплексі під час романтичної вечері закохані знову вирішили одружитися. Однак і на цей раз у них не вийшло втілити в життя задумане: всі свої заощадження артисти витратили на покупку машини.

І ось 16 березня 2015 року, в день народження Надіної мами, в прямому ефірі радіо Люкс ФМ Дантес зробив Дорофеєвій пропозицію, тим самим здивувавши не тільки обраницю, але і всю країну.

DoDo не змогла відмовити романтику-Дантесу.

8 липня 2015 року Дорофеєва і Дантес офіційно зареєстрували свої стосунки. Закохані влаштували стилізоване торжество, яке назвали "лавандовим".

Популярне:Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Молодята вирішили пов'язати свої долі узами шлюбу на свіжому повітрі, тому організували виїзну церемонію одруження, яка відбулася в одному із заміських комплексів недалеко від Києва.

На весіллі у артистів було багато живих квітів, особливо лаванди, а декор був підібраний в фіолетових, персикових і рожевих тонах.

Наречену до вівтаря провів за руку її наставник, продюсер і артист Потап, так як рідний батько дівчини не зміг бути присутнім на такій радісній події в житті його дочки.

Надя Дорофеєва вибрала для весільної церемонії непомітну і не пишну сукню в підлогу з атласної тканини, яку доповнила двох'ярусною фатою з вишивкою.

До того ж DoDo влаштувала справжній сюрприз чоловікові: вона написала для нього пісню.

?family

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Miss you so much @vladimirdantes

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)