Новини про зірок
Подобається

Віра Брежнєва «готова на все, щоб мрія про сина здійснилась»

29/01/2018     Автор: Яна Романська
Віра Брежнєва «готова на все, щоб мрія про сина здійснилась»

35-річна співачка Віра Брежнєва вже не раз говорила про те, що мріє стати мамою втретє, передає Корупція.Стар.


Зірка хоче народити сина, адже у неї вже є дві красуні-дочки. Днями білява діва привітала з днем ​​народження свого колегу Олександра Петрова, з яким вона знімалася у фільмі "Кохання у великому місті 3": хлопець виконав роль її сина.

Популярне: Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата


Як написала сама Віра, з тих самих пір вона уважно спостерігає за творчістю Петрова. Шанувальники, коментуючи пост своєї улюблениці, безпосередньо запитали Брежнєву, чи хоче вона народити сина. На що зірка відповіла ствердно, що мріє про сина. До слова, фанати впевнені, що співачка змогла б виховати прекрасного хлопчика і мужчину. Судячи з того, якими різнобічними особистостями ростуть її дві дочки.

 

Когда-то, в 2013 году я познакомилась с талантливым актером и удивительным человеком. Мы познакомились на съемочной площадке #Любовьвбольшомгороде3 , где я сразу стала его мамой ??‍♀️? а он — моим , чудесным образом резковыросшим, сыном. Можете представить ?) Мой сын Александр Петров ?? @actorsashapetrov С тех пор я внимательно наблюдаю за его творчеством. А сегодня у Саши День Рождения ?. И в честь него я хочу пригласить ВАС 30го января в @crocuscityhall На его драматическое шоу #ЗАНОВОРОДИТЬСЯ Вы получите массу удовольствия и почувствуете всю силу таланта Саши. Ps: самое приятное, что меня никто об этом не просил. Мне просто искренне хочется, чтобы вы это увидели и услышали. С Днем Рождения, Саша ?

Публикация от Vera Brezhneva ? (@ververa)