Новини про зірок
Подобається

В неї є чоловік і діти? Стали відомі вражаючі деталі про життя Валерії Ходос, ви точно будете здивовані

29/01/2018     Автор: Яна Романська
В неї є чоловік і діти? Стали відомі вражаючі деталі про життя Валерії Ходос, ви точно будете здивовані

Валерія народилася і виросла в Києві. З ранніх років дівчинка була на сцені: грала в драмгуртку, співала в хорі і джазовому ансамблі. А ще вона серйозно займалася музикою і до сих пір у вільний час із задоволенням грає на фортепіано, передає Корупція.Стар

Популярне: «Мені з ним добре»: Екс-Борис Апрель розповіла про особисте життя. Хто би подумав!

У 10 класі Лера побувала в Театрі ім. Івана Франка на виставі "Майстер і Маргарита". У той момент вона остаточно зрозуміла, що хоче бути тільки актрисою.

"Мене так вразила гра акторів і атмосфера, створена ними на сцені, що нестерпно захотілося туди, за лаштунки, і я чітко відчула — моє місце поряд з ними. Хотіла відчувати, грати і дивувати, як франківці!" — згадує Валерія.

Закінчивши школу, дівчина вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення(курс С. Моїсеєва).

ТЕАТР
Ще студенткою четвертого курсу Валерія Ходос була затверджена на головну роль у виставі "Голубка" за п'єсою Жана Ануя "Коломба". На прослуховування її запросив сам режисер Андрій Бакіров, і дівчина відмінно впоралася. Згодом молоду актрису навіть номінували на премію "Київська пектораль".

Потім був дипломний спектакль "У палаючій пітьмі", де Валерія зіграла Хуану, і довга робота в Молодому театрі.

У виставі "Сатисфакція" за п'єсою Шекспіра "Венеціанський купець" Валерія Ходос повинна була зіграти Джесіку. Однак в процесі роботи первісний задум постановки змінився, і в результаті актрисі дісталася роль Порції.

Ще одна робота Валерії Ходос — закохана дівчина в спектаклі "Очі блакитної собаки" по Маркесу. Ця героїня зовсім не схожа на норовливу Порцію, але теж стала однією з улюблених у актриси.

КІНО
Вперше на екрані Валерія Ходос з'явилася ще студенткою — в епізоді фільму "Таємниця" Святого Патріка". Зроблене на бігу між лекціями фото потрапило в потрібну акторську базу і відкрило молодій актрисі шлях в кіно.

Потім були картини "Ворог номер один", "Почати спочатку. Марта", "Останній кордон", "Ліки для бабусі", "Павутинка бабиного літа".

У драмі Сергія Крутіна "В Париж!" Валерія Ходос зіграла наречену одного з головних героїв, виховательку дитячого садка Наташу. Її коханий бере в руки зброю, щоб тільки налякати своїх кривдників, але незабаром стає справжнім злочинцем. У картині також знімалися Юрій Степанов, Ярослав Жалнін і Поліна Кутепова.

Ще одна її героїня — Лія з серіалу "Вітряна жінка" — приїхала підкорювати Москву і забрала чужого нареченого Микиту у виконанні Кирила Жандарова.

Зовсім інша дівчина — Аня Зарубіна з фільму "Ковзани для чемпіонки". 

У 2017 році на телеканалі "Росія" виходить новий серіал за участю Валерії Ходос — мелодрама "Між любов'ю і ненавистю". Вона грає героїню на ім'я Ірина.

На сьогоднішній день в фільмографії актриси вже більше 30 робіт, і вона продовжує активно зніматися.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ
Про своє особисте життя Валерія Ходос в інтерв'ю не розповідає, вважаючи за краще обговорювати творчість.

Актриса веде здоровий спосіб життя і у вільний час бігає, катається на велосипеді або займається йогою. Вона любить читати, намагається займатися англійською та, звичайно, не забуває про своє улюблене фортепіано.