Новини про зірок
Подобається

Таємницю розкрито! Свідок, який мовчав багато років нарешті розповів правду про смерть Володимира Івасюка

29/01/2018     Автор: Яна Романська
Таємницю розкрито! Свідок, який мовчав багато років нарешті розповів правду про смерть Володимира Івасюка

Коли помер Володимир Івасюк, йому було всього лише 30 років. Його смерть оповита таємницею, яку не можуть розкрити вже 38 років, передає Корупція.Стар

Популярне: «Мені з ним добре»: Екс-Борис Апрель розповіла про особисте життя. Хто би подумав!

Композитор покинув цей світ на піку своєї популярності, тоді з кожного кутка звучала його "Червона рута", Івасюк отримував чималі гроші за свої геніальні музичні твори і, здавалося, все було добре у нього…

В день смерті Володимир вийшов з дому і вже не повернувся, а його тіло знайшли аж через три тижні в лісі. Тоді слідчі повідомили, що композитор сам наклав на себе руки через депресію та проблеми із психічним здоров'ям. Навіть про очевидні синці від побиття криміналісти сказали, що його мурахи покусали.

Першим, хто побачив мертвого Івасюка був Жамшидбек Чаробаїв, журналісти вирішили провести власне розслідування, тому взяли його з собою на місце події, щоб дізнатися правду. Очевидним є те, що Володимиру потрібно було на щось ставати, аби дістати гілку на висоті двох метрів, а також мали б бути залишки кори дерева на взутті і одязі померлого. Але нічого подібного слідчі не знайшли. І як взагалі тіло могло висіти аж 24 доби?

Жамшидбек розповів, що бачив сліди від колес автомобіля біля місця події і автівка буксувала. Також стало відомо, що в 79-му році в Брюховичах була таємна квартира КДБ, тому, імовірно, сюди могли привозити Івасюка для допиту. Є версія, що на допиті Володимир помер і потрібно було інсценувати його смерть. Але для чого було допитувати Івасюка? Ще однією таємницею стало те, що під час похорону на кладовищі чергували агенти КДБ.

Чаробаїв розповів, що очевидним є те, що композитора вбили, оскільки він усі ці роки аналізував місце події і докази у вбивстві були зрозумілими.

Однією з версій смерті Володимира слідчі вважали творчу кризу, але його роботи вказують на інше, адже тоді Івасюк написав чотири пісні всього лише за місяць. Це ж успіх! Про яку депресію можна взагалі говорити? Тому дехто припускає, що вбили композитора через те, що він не хотів підкорятися вказівкам партії, а писав музику, яка линула у нього з душі.