Новини про зірок
Подобається

«Мені з ним добре»: Екс-Борис Апрель розповіла про особисте життя. Хто би подумав!

29/01/2018     Автор: Яна Романська
«Мені з ним добре»: Екс-Борис Апрель розповіла про особисте життя. Хто би подумав!

Борис Апрель, Аня Ейпріл, Зіанджа – кожен новий образ київського студента Бориса Круглова, випускника столичного Університету культури супроводжувався ажіотажем в мережі і пресі. Хайп, як прийнято говорити сьогодні, передає Корупція.Стар.


Крім зовнішності, якою він вражав, захоплював, а часом і шoкyвав фанів і папарацці, досить часто аудиторію виконавця цікавило питання, що знаходиться за щільною завісою особистого життя української зірки-тpaнсгeндера.

Ми зібрали найбільш цікаву інформацію про особисте життя Бориса Апреля, який зі стартом восьмого сезону шоу “Голос країни” переживає нову хвилю популярності.

У 2010 році, не витримавши натиcку журналістів Борис Апрель заявив в інтерв’ю газеті “Бульвар”, що не має наміру пускати сторонніх у своє особисте життя, втім, як і давати для цього хоч найменший привід. “Це величезний cтрeс для мене і моїх близьких”, – зізнався артист.

Популярне : Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Подейкували, що виконавець був небайдужим до моделі Євгенії Діордійчук. Нібито, сам Борис Апрель не один раз згадував про це в бесідах з пресою, до того ж пара щонайменше кілька разів з’являлася на різних світських заходах.

При цьому співак завжди вказував на те, що на першому місці завжди знаходиться його тяга до творчості, що живе всередині нього артист і стрімко зростаюча кар’єра.

Однак уже в 2014 році Борис публічно перевернув стару сторінку життя, зізнався пресі в проведеній oпeрaції по змінi cтaтi і збільшенню гpyдeй і навіть відповів на одне з найцікавіших питань – що відбувається в особистому житті Ані Ейпріл.

Зірка зазначила, що також має намір зберігати приватність, проте згадала, що зустрічається з хлопцем. “Можу сказати лише те, що зараз у мене є хлопець і мені з ним добре”, – розповіла Аня Ейпріл.