Новини про зірок
Подобається

«Батьки не підтримали»: Українська актриса Катерина Кузнєцова розповіла про розлучення з чоловіком та її нового обранця, оце так подробиці

29/01/2018     Автор: Яна Романська
«Батьки не підтримали»: Українська актриса Катерина Кузнєцова розповіла про розлучення з чоловіком та її нового обранця, оце так подробиці

Зірка «Кухні» українська актриса, яка проживає в Москві, Катерина Кузнєцова дуже рада, що її новий обранець не має відношення до акторської професії, передає Корупція.Стар

Популярне: «Мені з ним добре»: Екс-Борис Апрель розповіла про особисте життя. Хто би подумав!

30-річна Катерина Кузнєцова вже два роки є однією з найбільш завидних наречених кінематографії. У 2015 році після семи років стосунків красуня розлучилася зі своїм чоловіком, теж актором, 36-річним Євгеном Проніним. В кінці серпня Євген був помічений на світському заході з новою коханою. Нею виявилася випускниця факультету світової політики МДУ Христина Арустамова. 

Актриса зізналася, що в дитинстві їй намагалися прищепити любов до спорту, але справа в тому, що вона в дитинстві була дуже повненькою. Їй все це не подобалося. Плюс вона була трішки розсіяною, а спорт вимагає внутрішньої дисципліни. Їй тоді більше подобалися гуртки типу «очманілих ручок». А ще вона потрапила в хор, коли їй було сім років, і благополучно проспівала в ньому до вісімнадцяти. У неї все було вирішено — Катерина хотіла стати академічною співачкою.

Але в 16  бабуся повела її в театр. Вона побачила спектакль по Бернарду Шоу «Пігмаліон». Коли вони вийшли звідти, сказала: «Бабуся, ми шукаємо акторські курси! Я хочу стати актрисою!» Батьки не особливо підтримали цей вибір. Вони хотіли, щоб дівчина стала серйозною панянкою, вступила до Інституту іноземних мов.

Робота  в серіалі "Кухня" — важлива в житті Катерини, але їй не хотілося перетворюватися в актрису однієї ролі. Актрисі пощастило, що вона була в цьому серіалі всього в трьох сезонах. Тому глядачі впізнають її не тільки по «Кухні», а й за іншими кінострічками. Але в якійсь мірі цей серіал посприяв тому, що їй стали давати якихось стервозних героїнь, чого раніше не було.

Після зо років Катерина, по-перше, почистила своє коло спілкування, провела внутрішній самоаналіз. Їй подобається побути наодинці з самою собою і навіть сходити одній в театр, в кіно. Що стосується дітей, то її батьки в цьому плані дуже сучасні, не тиснуть на дівчину, вони розуміють, що на все свій час. 

Виявляється, актриса має стосунки. Вона не хоче розкривати всі секрети, але сказала, що дуже рада, що її чоловік не має ніякого відношення до акторської професії. Після не зовсім вдалого шлюбу з актором Катерина взагалі переглянула своє ставлення до артистів.