Новини про зірок
Подобається

«Весілля зіграли через 5 років після знайомства…»: Як виглядає «сімейне щастя» ведучого «Голосу країни-8», Артема Гагаріна

28/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Весілля зіграли через 5 років після знайомства…»: Як виглядає «сімейне щастя» ведучого «Голосу країни-8», Артема Гагаріна

Не так давно стало відомо, що новим ведучим "Голосу країни", став артист від студії Квартал 95, Артем Гагарін, передає Корупція.Стар

 

Популярне: «Хрещений батько доньки Кошового і неочікуване розлучення…»: Таємниці сімейного життя Юзіка із «Кварталу 95»

Самого Артема неодноразово можна помітити на таких передачах як "Ліга Сміху", "Гра приколів" та інших проектах студії, сам артист також являється автором жартів, керівником авторського цеху.

І якщо сам Артем є доволі публічною персоною, то про таємниці його сімейного життя, відомо менше. В одному з інтерв'ю, він розповів, що познайомився зі своєю дружиною Іриною в Кривому Розі. А от кохана коміка, розповіла більш детально про цю зустріч. 

Вони з подругою в той день гуляли в парку, підійшов Артем, запитав, де тут можна покататись, при тому що вони гуляли в парку атракціонів, слово за слово, і от виявилось, що Ірина Михайличенко, сусідка ще одного кварталівця, Олександра Пікалова.

Для Артема в той день в парку був випадковістю, оскільки артист не любить атракціонів, але, мабуть, так мало бути.

Весілля зіграли в день Космонавтики, сміючись говорить подружжя, адже не даремно Гагарін. Після 5 років стосунків, у 2008 році.

Зараз у зіркового подружжя двоє дітей, син Мітя і донька Поліна. Чим займається Ірина Михайличенко не відомо. Зі слів артиста, діти звикли до татової роботи, і моментами супроводжують його на гастролях, разом з мамою, проте процес виховання та організація сімейного устрою все ж за Іриною. Сам же Артем в одному з інтерв'ю розповів, що полюбляє пожартувати над рідними, особливо над тещею.

Ну що ж, з роллю ведучого "Танців з зірками", Артем справився на відмінно, як він справиться з "Голосом країни", покаже прямий ефір, а його сім'я, як і завжди триматиме за нього кулаки й спостерігатиме з екранів своїх телевізорів.