Новини про зірок
Подобається

«Перевірку поки не пройшли»: Дмитро Комаров розповів про гіркий досвід романтичних відносин

28/01/2018     Автор: Яна Романська
«Перевірку поки не пройшли»: Дмитро Комаров розповів про гіркий досвід романтичних відносин

Цього юнака обожнюють практично половина жінок України. Дмитро Комаров, автор і ведучий програми «Світ навиворіт», здатний забрати у коханої паспорт, щоб влаштувати їй подорож-сюрприз, передає Корупція.Стар.


Частіше Дмитро подорожує один — і самотність вважає корисною. А боїться Діма, як і багато чоловіків, болю, який може заподіяти близька людина.

Нещодавно Комаров розповів про своє особисте життя і про те, якою повинна бути його кохана жінка.

"Важливо, щоб смаки в кіно, музичні смаки були схожими. Зрозуміло, що повністю збігатися вони не можуть. Але ж якщо ти зустрів нарешті свою людину, то у вас апріорі загальні інтереси. Інакше ви б просто не були разом. І до своєї людини ти відразу відчуєш цікавість."

Простий і не примітний, він підкорив серце не однієї красуні, але як розповідає Дмитро у нього просто немає часу на любовні історії. У нього вже була можливість попрощатися зі холостяцьким життям, проте:

"У мене були глибокі і серйозні відносини. Зараз я міг би бути сімейною людиною, але не сталося. Ще все ускладнює особливість моєї роботи, коли кілька місяців відносини доводиться підтримувати на відстані. З іншого боку, це ж і перевірка істинних почуттів. Перевірку поки не пройшли … Мені теж непросто на відстані підтримувати стосунки. І я розумію дівчат: чекати мене по кілька місяців — це важко. Напевно, так влаштовано природою, що жінка потребує підтримки свого коханого чоловіка."

Популярне:Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Та попри роботу і активний спосіб життя телеведучий не втрачає надії знайтиту єдину. Він впевнений що своє щастя потрібно берегти й плекати, а коли знайшов, то  не кричати цілому світу.

"Щастя любить тишу, тому я не люблю афішувати свої стосунки з дівчатами. Виносити особисте життя напоказ потрібно обережно. Можна щось розповідати, коли ти на 300% впевнений: твоя людина! Коли ти розумієш: «Це на все життя»."