Новини про зірок
Подобається

«Однією рукою притримувала животик…»: Вагітна Джамала показала зворушливі фото в білій сукні

28/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Однією рукою притримувала животик…»: Вагітна Джамала показала зворушливі фото в білій сукні

Популярна співачка дала відверте інтерв’ю для програми «Світське життя» з Катериною Осадчею, передає Корупція.Стар

Популярне: «Хрещений батько доньки Кошового і неочікуване розлучення…»: Таємниці сімейного життя Юзіка із «Кварталу 95»

Вагітна Джамала опублікувала у своїх соціальних мережах фотографію зі знімань етапу «вокальні бої» проекту «Голосу країни-8».

На світлині українська співачка позує у романтичній білій сукні, прикрашеній ручною вишивкою з різнокольорової вовняної нитки, яку спеціально для Джамали створила команда стилю телеканалу «1+1». 

Також популярна співачка дала відверте інтерв’ю для програми «Світське життя» з Катериною Осадчею.

Нагадаємо, сьогодні, 28 січня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України «Голос країни», зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими — Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Так, цього року на учасників «Голосу країни-8» чекають нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. 

Окрім того, у «Голосі країни-8» візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця «Танців з зірками» та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник «Танців з зірками» та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.