Зіркові скандали
Подобається

«Розчарувалася в коханому»: Максим Галкін завів роман з відомою українкою, Пугачова не може пробачити

27/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Розчарувалася в коханому»: Максим Галкін завів роман з відомою українкою, Пугачова не може пробачити

Алла Пугачова сильно засмутилася, коли дізналася, що її чоловік їй не вірний. ЗМІ повідомляють, що молодий чоловік почав залицятись до красивих дівчат. Ходять чутки, що Максим Галкін вже кілька років ходить "наліво", а Пугачова навіть і не підозрювала, передає Корупція.Стар

Популярне: Дівчата, тримайтеся! Олег Винник кардинально змінив імідж і від його вигляду тепер можна зомліти

Гуморист був помічений у товаристві тендітної моделі з Харкова. Однак, Галкін заперечує, що у нього був інтимний зв'язок з молодою дівчиною. Максим всіх переконує, що вона його подруга і він підтримує починаючу зірку в столиці.

Кореспондентам eurosmi.ru вдалося з'ясувати, що Алла з Максимом сильно посварилися через модель. Пугачова не вірить своєму чоловікові, вона впевнена, що він зрадив її. Галкін намагався переконати Примадонну в зворотному, але вона його не слухала. Подружжя остаточно посварилося і зараз не спілкується. Джерела повідомляють, що журналісти хотіли взяти у знаменитостей інтерв'ю, чекаючи їх біля готелю. Пугачова була така засмучена, що не хотіла ні з ким говорити. Вона лише сказала, що розчарована в коханій людині, їй ніхто не завдавав стільки страждань.